Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kinek milyen tapasztalata van...

Kinek milyen tapasztalata van az állandó fogszabályzóval kapcsolatban? 14/L

Figyelt kérdés
Mennyi idő volt,míg megtanultatok vele beszélni?Mennyi idő volt felrakni?Fájt?Lehet tőle rendesen enni?

2012. ápr. 25. 18:15
1 2
 11/14 anonim válasza:

Nekem nem volt gondom a beszéddel,sőt,többen azt mondták,hogy tisztábban ejtettem ki az sz,z,s hangokat,mint azelőtt,hogy felrakták volna.

Nekem 2 hónap eltéréssel rakták fel a felsőt,utána az alsót,egyenként kb 1 óra alatt kész volt vele a doki.

Maga a felrakás nem fájt,utána kezdtem el érezni pár órával,hogy sz*r.Utána, mikor már kontrollra jártam vissza,a meghúzás után csak kellemetlen volt,mondjuk utána azt rögtön éreztem már,de másnap reggelre én tök oké voltam.

Én mindent ettem vele..de tényleg.:D

Szotyitól elkezdve,karamellát,Jelly Bellyt,popcornt,chipset,kenyérhéjat stb.Ha arra gondolsz,hogy fájt-e..felrakás után 4 napig joghurton levesen,meg főzeléken éltem,de utána jöhetett minden.A mákos/diós dolgokkal vigyázz,meg a húsokkal..elég kiábrándító látvány tud lenni evés után.

Ja és még annyit,hogy nekem pár napja vették le,és hidd el,hogy a retenciós fogszabival sokkal szarabb beszélni.Mondjuk azt csak itthon kell hordani(eleinte napi 12 óra minimum..),de a szüleimmel sírunk a röhögéstől,mikor megszólalok..:D

Amúgy kitartás,hamar el fog menni ez a két év.:))

2012. ápr. 29. 05:03
 12/14 pcguru614 válasza:
nekem az első 2 napba voltam pösze :D nekem 1 óra és 30 perces pihenés +15 perc volt :) nem fájt :D az első héten nem igen :D
2013. nov. 12. 23:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Gyűlölöm! Letépném legszívesebben!!!!!!!!!!
2014. máj. 15. 19:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Tegnap kaptam meg a felsőt.

Miután hazaértem rögtön chipset ettem:D Rágni nem tudok, csak szopogatni xd

Tegnap ettem még 2 joghurtot, 1 sajtos pogit és 1 banánt villával összetörve. Tegnap nem fájt, csak furi volt.

Ma nagyon fáj:c

Reggelim banán volt, ebéd leves leve, zöldborsófőzelék.

Ma hátul kijött a drót, és nagyon szúr:c Mindjárt visszamegyek a dokihoz, hogy vágjon le belőle

2016. máj. 24. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!