Kinek milyen tapasztalata van az állandó fogszabályzóval kapcsolatban? 14/L
Nekem nem volt gondom a beszéddel,sőt,többen azt mondták,hogy tisztábban ejtettem ki az sz,z,s hangokat,mint azelőtt,hogy felrakták volna.
Nekem 2 hónap eltéréssel rakták fel a felsőt,utána az alsót,egyenként kb 1 óra alatt kész volt vele a doki.
Maga a felrakás nem fájt,utána kezdtem el érezni pár órával,hogy sz*r.Utána, mikor már kontrollra jártam vissza,a meghúzás után csak kellemetlen volt,mondjuk utána azt rögtön éreztem már,de másnap reggelre én tök oké voltam.
Én mindent ettem vele..de tényleg.:D
Szotyitól elkezdve,karamellát,Jelly Bellyt,popcornt,chipset,kenyérhéjat stb.Ha arra gondolsz,hogy fájt-e..felrakás után 4 napig joghurton levesen,meg főzeléken éltem,de utána jöhetett minden.A mákos/diós dolgokkal vigyázz,meg a húsokkal..elég kiábrándító látvány tud lenni evés után.
Ja és még annyit,hogy nekem pár napja vették le,és hidd el,hogy a retenciós fogszabival sokkal szarabb beszélni.Mondjuk azt csak itthon kell hordani(eleinte napi 12 óra minimum..),de a szüleimmel sírunk a röhögéstől,mikor megszólalok..:D
Amúgy kitartás,hamar el fog menni ez a két év.:))
Tegnap kaptam meg a felsőt.
Miután hazaértem rögtön chipset ettem:D Rágni nem tudok, csak szopogatni xd
Tegnap ettem még 2 joghurtot, 1 sajtos pogit és 1 banánt villával összetörve. Tegnap nem fájt, csak furi volt.
Ma nagyon fáj:c
Reggelim banán volt, ebéd leves leve, zöldborsófőzelék.
Ma hátul kijött a drót, és nagyon szúr:c Mindjárt visszamegyek a dokihoz, hogy vágjon le belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!