SZTK fogszabályzó mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Első két fogam eláll (kifelé) azokat kellene rendbe rakni (szóval felülre kellene előlre) Szerintetek mennyibe kerülne? SZTK-ban csináltatnám. 17 éves leszek szóval még kiskorú (ha ez dob rajta valamit is). 100ezren alul? Nem kellene a legdrágább de nemi s a legocsmányabb egy arany középút, vagy olyan ami olcsó.2012. ápr. 17. 20:24
1/10 anonim válasza:
Én most csináltattam vagy 5 hónapja,70ezer volt az alsó és a felső együtt.De ha jól emlékszem a felső olcsóbb volt valamivel mint az alsó,talán 30ezer törül volt kb.Húzások ingyen lesznek,amíg be nem töltöd a 18-at,nekem utána 3500/ív volt.
2/10 A kérdező kommentje:
köszi! ÉS a fogszabályzóért a pénzt mikor kell fizetni? MIkor leveszik a lenyomatot, vagy mikor rakják felfelé vagy egyáltalán meg tudják mondani hogy pontosan mennyibe fog kerülni (még azelőtt, hoyg eldönteném, hogy akkor most nekem kell vagy nem, mert ha nagyon drága akkor nem tudom kifizetni)
2012. ápr. 18. 14:28
3/10 A kérdező kommentje:
Ja igen és lehet CSAK felső fogsorra? Mert azt hallottam, hoyg alapból felrakják alsóra is de nekem azzal semmi baj. Meg biztos, hogy húznak ki fogat (ami mellette van minek húzná ki?)
2012. ápr. 18. 14:41
4/10 anonim válasza:
A lenyomatot csak úgy veszik le, ha viszed a lepecsételt csekket, hogy befizetted.
5/10 anonim válasza:
Nekem lassan e lesz, levették a lenyomatot már és majd még ezut9 kapom meg a csekket.
Hogy mennyibe kerül, az attól függ, hogy milyen kiegészítő mechanizmus kell hozzá .
6/10 anonim válasza:
Elsőnek elmész,és elmondja az észrevételeit,aztán meg megmondja hogy mennyi lesz,stb.Nekem se volt baja az alsónak,de a doki azt mondta,hogy a harapásom tökéletes legyen,jó lenne,ha alulra is feltennénk....Na és akkor dönthetsz,hogy akkor egyeztettek időpontot,és akkor oda is adja a csekket,vagy még gondolkoztok rajta és később visszajössz.De azt is vedd számításba,hogy miután leszedték,éjszakai is kell,ami megint lesz vagy 25ezer.
7/10 A kérdező kommentje:
De ha csak kicsit áll ki akkro is kell éjszakai utána?
2012. ápr. 21. 14:23
8/10 anonim válasza:
Utána mindig kell,mivel visszaállna a fogad.
9/10 anonim válasza:
Ha megkérdezhetem ti hol csináltatjátok? :)
10/10 A kérdező kommentje:
Mátészalka :D XD
2012. júl. 22. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!