Nem tisztítom eleget? (lent)
Figyelt kérdés
Egy 4 napja van fogszabályzom(rögzített, fém) és ma vettem észre, hogy a kis "tappancs" és a szemfogam talákozásánál egy kis átlátszó pötty van.De csak a szemfogamnál és a másik szemfognál pedig az egész "tappancs" körül ez van. Szerintem fogkő lehet. Talán nem tisztítom eleget? de napjában 3-szor mosom? valki másnak is ez lett vagy a fogszabályzótól simán elöfordulhat ilyan bárkinél?De attól is félek hogy még csak 11 éves vagyok és ilyenkorban egyáltalán leht fogkő?2012. ápr. 15. 12:42
1/9 anonim válasza:
azért 4 nap alatt nem alakul ki fogkő. és bármikor kialakulhat.
2/9 A kérdező kommentje:
De akkor mi lehet az?
2012. ápr. 15. 12:54
3/9 A kérdező kommentje:
És nem jön le semmivel
2012. ápr. 15. 12:55
6/9 anonim válasza:
Szerintem is ragasztó, az enyém is ilyen :) ne aggódj, majd ha leveszik, akkor lecsiszolják :)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:D Várom a további gondolatokat!
2012. ápr. 18. 13:00
8/9 anonim válasza:
Biztos hogy ragasztó.Én meg is kérdeztem az orvosomat.Nekem annyi volt a különbség,hogy a vattát is odaragasztotta ügyesen,szóval elég érdekesen nézet ki...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!