Megfelelően tisztítom mégis lepedékes a nyelvem mostanában, mit lehet tenni ellene? Kérlek, olvassd végig.
15/F vagyok
Körülbelül 1 hónapja már eléggé érzékeny, néha vérzik is pontokban a nyelvem. A szénsavas üdítő szinte marja a nyelvem.
Gondolom ennek a következménye hogy néha nagyon lepedékes (ilyen túrós állagú fúj) a nyelvem és a leheletem is büdös emiatt.
Amennyire tudom tisztítom, de úgy érzem hogy valami más az oka. És az a baj hogy ha legalább ideiglenesen megakarom szüntetni, nehezen jön le a lepedék. A fogkefe hátulján van nyelvtisztító, sörtével is próbálom lekaparni.
Eddig nem volt semmi panaszom, a fogaim szép fehérek és a leheletem se volt büdös eddig. Fogszabályzós vagyok egy ideje, nincsenek rossz fogaim. Hónaponta megyek fogorvoshoz vizsgálatra, pár napja voltam de akkor elfelejtettem a kérdést feltenni és nehéz időpontot szerezni hamarabb.
Nagyon rosszul érzem magam emiatt mostanában, kerülöm a társaságot tisztára bolondnak néznek. Elvagyok keseredve :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!