Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Normális ez egy nagy fog...

Normális ez egy nagy fog kihúzása után? Lehetséges?

Figyelt kérdés

Kihúzták a hátsó 6-os fogamat(az a nagy) alul jobb oldalon. Most egy hatalmas lyuk van ott.

Lehetséges az hogy emiatt a mellette lévő néhány fog, és a felső fogsor ugyanazon részén lévő néhány fog kicsit érzékenyebb lett? (Ha össze csukom a fogsorom,vagy csukogatom, akkor fáj)

Ez normális, vagy más probléma is van?

El fog múlni?

Vagy ez nem ettől van?

Azért kellett kihúzni mert jön a bölcsességfog, és nagyon fájt, mert tolta el a többit.

Ez a dolog a foghúzás miatt van, vagy mástól?

Megszűnik?

Tapasztalatok?:S

2012. ápr. 13. 19:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szerintem egy ideig normális, a foghúzás eléggé megterhelő beavatkozás. Nem írtad, hogy komolyabb fájdalmaid lennének, ez pedig mindenképpen jó jel.

Azt viszont nem értem, hogy miért a 6-os fogat húzták ki a problémás bölcsességfog helyett?

2012. ápr. 13. 20:17
 2/15 A kérdező kommentje:

A bölcsességfog még csak jön, nincs kint. Nincs vele probléma csak tolta arrébb a többit. így most van hely.

Nem fáj komolyabban csak kissé amikor összezárom a fogsorom vagy kicsit szorítom.

2012. ápr. 13. 20:50
 3/15 anonim ***** válasza:

Mikor történt a foghúzás?

Csak azért furcsálltam, mert egy ismerősömnek ugyanilyen gondja van, és nála egyértelműen bölcsességfog-műtét jött szóba megoldásként.

2012. ápr. 13. 21:03
 4/15 A kérdező kommentje:
Ma.
2012. ápr. 13. 21:18
 5/15 A kérdező kommentje:
Jah és 18 éves vagyok még csak.
2012. ápr. 13. 21:20
 6/15 anonim ***** válasza:
Akkor még friss az "élmény". Légy türelmes és tartsd be a fogorvos utasításait. Ilyenkor sugározhat a közeli fogakra kisebb fájdalom, de jobb lesz napról napra.
2012. ápr. 13. 21:27
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszi.:) A doki azt mondta h ehetek nyugodtan, csak semmivel se öblögessem.

Remélem tényleg jobb lesz:)

2012. ápr. 13. 21:30
 8/15 anonim ***** válasza:
Igen, tilos öblögetni. A tejtermékeket is jobb kerülni néhány napig, és ne igyál szívószállal. Jobbulást! :-)
2012. ápr. 13. 21:57
 9/15 A kérdező kommentje:

Még most is fáj, bár a luk szűkebb.

És ha nem múlik el? Mit lehet vele tenni?:S

2012. ápr. 16. 19:35
 10/15 A kérdező kommentje:

Ha a felső fog nem is, de a lyuk melletti 2 dog (balról 1, jobbról 1) nagyon érzékeny lett harapásra. Vis ha ráharapok fáj.:S

Az elmúlik, vagy azzal is fogorvoshoz kell menni?:S

2012. ápr. 16. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!