Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Magázódtok vagy tegeződtök az...

Magázódtok vagy tegeződtök az orvosoddal?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 16:30
1 2
 11/19 Synesztro ***** válasza:
Szerintem ha kulturált emberek körében, ha nem nagy a korkülönbség semmi akadálya annak, hogy ez a kérdés felvetüljön!
2012. ápr. 15. 13:15
 12/19 anonim ***** válasza:

Én tegeződöm a nálam 2-3 évvel idősebb fogorvosommal, de csak azért, mert már nagyon régóta ismerjük egymást.

Viszont pl. a nőgyógyászommal nem tegeződöm, pedig ő is velem egykorú.

2012. ápr. 15. 18:20
 13/19 Csutak_Balazs ***** válasza:
Szerintem ez nem attól kell függjön, hogy az illető az orvosod-e vagy sem, hanem attól, hogy mennyire vagytok közeli ismeretségben, hogy milyen ember az illető és így tovább. Szóval a helyzet hozza mint minden más ember- ember viszonyt.
2012. ápr. 16. 11:17
 14/19 anonim válasza:
Ha 29 év alatt van és te is 20 felett akkor általában tegeződés lehet, de nem mindenkinél kortól és orvostól függ.
2012. ápr. 16. 13:22
 15/19 anonim ***** válasza:

Magázódunk. Gondolj csak bele: van mondjuk naponta 10-20 betege, akikkel kb fél évente találkozik. Természetesen ember, és elfelejti, hogy ti már magázódtatok, vagy tegeződtetek.

Hosszabb ideig jártam egy orvoshoz, nálam talán 1-2 évvel fiatalabb volt, és már tegeződtünk a végére. A kezelés véget ért, 3 hónap múlva mentem vissza kontrollra, és már visszaállt a magázódásra...

2012. ápr. 19. 09:11
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb válaszokat.

Őszintén szólva mi már tegeződünk néhány hónapja, csak kíváncsi voltam a véleményekre... Sokáig nem voltam róla meggyőződve, hogy jó ötlet volt-e felajánlani a tegeződést; de többetek hozzászólására alapozva most már azt gondolom, hogy mégsem követtem el főbenjáró bűnt. :-))

2012. ápr. 19. 21:25
 17/19 anonim válasza:
Én 14 évesen tegeződöm vele... Bár igaz h a szüleim orvosok :D
2012. ápr. 22. 11:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Én 18 vagyok és én is tegeződöm fogorvosommal.
2012. ápr. 22. 12:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Engem eddig mindegyik fogdoki letegezett, mert bár 26 vagyok, 20-nál nem nagyon néznek többnek, de én képtelen voltam őket visszategezni. Legutóbb egy fiatal 30 körüli medikus pasi kezelt, ő először magázott, majd kontrollnál tegezett, őt én is visszategeztem:) Nő vagyok amúgy.
2012. ápr. 22. 13:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!