Nem merem felhívni a fogorvosom. Pedig most már be kéne jelentkeznem hozzá a szokásos éves vizsgálatra. Mit csináljak? Úgy ver a szívem, rosszul vagyok a gondolattól is.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 12:55
11/14 anonim válasza:
tudom, hogy évente egyszer illene meglátogatni a fogorvost, de én cska akkor megyek, ha fáj a fogam, vagy valami van. volt, amikor 10-12 évig sem mentem, mert a fogaim rendben voltka, nem panaszkodtam anyáéknak, hogy fáj, és így nem vittek el. 20l
12/14 A kérdező kommentje:
Amúgy képzeljétek, meglepettséget éreztem az asszisztensnő hangján, mikor mondtam, hogy az éves ellenőrzésre szeretnék bejelentkezni. :D
Tehát lehet, hogy ez nem olyan általános, és tényleg csak akkor mennek sokan, ha fáj.
Köszi, hogy drukkoltál egyik előző válaszadó! Akkor majd te is hamarosan mész a dokihoz. :) Én két hét múlva megyek.
2012. ápr. 12. 14:06
13/14 anonim válasza:
Ez így van, sajnos. Nincs mit. :-) Igen, néhány nap múlva megyek. Alig várom. ;-)
14/14 A kérdező kommentje:
Megvolt a vizsgálat. :D Nincs rossz fogam már egy ideje, nagyon meg is dicsért a doki.
Igaz, mosom is rendesen őket. :D
2012. ápr. 29. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!