Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehet fogszabályozó orvost...

Lehet fogszabályozó orvost váltani?

Figyelt kérdés
1,5 éve felrakták sztkban a fogszabályzómat, azt mondták, hogy 4 fogat ki kell húzni. Mi ettől eléggé megijedtünk, mert 4 fog kihúzása elég necces, meg is kérdeztük, hogy semmiképpen sem lehet anélkül? Mire azt mondta a doktor, hogy de lehet, kipróbálhatjuk, majd ha meggondoljuk magunkat, akkor kihúzza. Na most azóta egész szépen beálltak, nem tökéletes, de a legnagyobb hibák eltűntek, viszont ma újra megkérdeztem a húzással kapcsolatban, és azt mondta, hogy mostmár késő, nem is vállalja, hogy kihúzza és ugyanúgy 1,5 év lenne legalább, viszont ha meg kb. 1 hónap múlva leveszik, akkor számítsak arra, hogy ki el fognak mozdulni a fogaim. Rengeteg pénzt fizettünk, de ennek bárhogy nézem semmi értelme, ezért kéne egy másik orvoshoz fordulnom, aki elvállalja.. El lehet menni máshova? Már nem kerülne semmi pénzbe, ha rajtam van a fogszabályzó, max. a kezelések, ugye? Nagyon köszönöm előre is a válaszokat.
2012. ápr. 10. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is 4 fogat kihúztak, nem véletlenül... Szerintem ezt itt ti csesztétek el, de kérdezzetek rá másik orvosnál, hogy mit mond.
2012. ápr. 10. 17:35
 2/8 A kérdező kommentje:

Szerinted mi hol "csesztük el"? Csak feltettük a kérdést, hogy lehet-e máshogy, és azt mondta igen. Miért nem mondta, hogy nem, ez az egyetlen megoldás?

És mi az, hogy kifizettük az egész kezelést, majd azt mondja, hogy nem vállalja, hogy kihúzza! És ráadásként még azt is bevallja, hogy bizony el fognak mozdulni a fogaim. El se mondta volna, ha nem kérdezek rá...

2012. ápr. 10. 17:42
 3/8 anonim ***** válasza:
ugyanmár, ha azt mondja, hogy nincs más, akkor továbbmész egy birkához, aki ugyanezt megcsinálja, és azután mozdulnak el..nem mindegy? általában hallgatni kell az orvosra, nem te jártál egyetemre.
2012. ápr. 10. 17:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen lehet máshogy, csak gondolkodjál már kicsit. Azért húznak fogat, hogy legyen helye a többinek sorban beállni. Nekem is emiatt húztak ki négyet, valamint hogy a bölcsességfogamnak legyen hely.

Na most kezdj el gondolkodni. Ha kihúznak 4 fogat, ott marad 4 lyuk. Ha már akkor kihuzattad volna, a helyére mentek volna a fogaid, így meg megintcsak 1,5 évig lehetne kb fogszabályozni. Szóval itt lett elcseszve.

2012. ápr. 10. 17:52
 5/8 A kérdező kommentje:

Jajaj, most nagyon okosat írtál. :) Szerinted ha azt mondja, nincs más megoldás, akkor nem ülök be a székbe, hogy nesze húzd ki a fogamat?

De tényleg, senki sem fogja fel a lényeget?

2012. ápr. 10. 17:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Te nem fogod fel. De igen, mehetsz magánorvoshoz is, de pusziért senki nem fogja megcsinálni. Ez nem így megy.
2012. ápr. 10. 18:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy próbáljuk ki, lehet, hogy elférnek egymás mellett! Ha meg nem, akkor kihúzza... Most meg nem vállalja, és ha leveszi, akkor el fog mozdulni! Úristen, mit nem lehet ezen érteni?
2012. ápr. 10. 18:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Azóta amúgy mi történt?
2019. dec. 20. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!