Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Király Dent. Vélemények?

Király Dent. Vélemények?

Figyelt kérdés

Non-stop fogászatot keresek fogfájás miatt. Egyet már elvetettem, mert elég rossz véleményeket olvastam.

A Király Dent közel is van és jónak tűnik, de érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata volt ott.

2012. ápr. 8. 03:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Hali,

Amikor anno magánfogorvost kerestem sokfelé jártam: Dentalcoop - ez messze volt és nagyon drága, Madáchdentál - itt egy büdös tahót fogtam ki, aki kesztyű nélkül nyúlt a számba, miközben mobilon beszélt a haverjával, aztán megkérdezte, hogy minek jöttem egyáltalán? Mondom, szűrésre jöttem és fogorvost keresek. Válasz: ha nincs semmi baja, minek jön ide??

Szóval innen is csalódottan távoztam. Biztosan voltak ott is normális orvosok, de így őket már nem ismerhettem meg...

Aztán a neten találtam a királydentet, ami nincs is túl messze az előző rémes színhelytől.

Ez 2005-ben volt, azóta is hozzájuk járok. A Birtalan dokit keresd, kedves és megbízható ember, s alig kapni hozzá időpontot, annyira népszerű. Egyébként már 2 rendelőjük van. A Király utcait jobban szeretem, pici, de otthonos, mindig nagy a sürgés forgás. Emlékszem egyszer augusztus 20-án mentem oda, na mondom csak én lehetek ilyen hülye, hogy ekkor is fogorvoshoz megyek, aztán meglepődtem, mert alig fértünk el a váróban, annyian jöttek a fogászatra.

De csak Budapesten van vagy 150 magánfogászat, úgyhogy nyugodtan válogass! Mivel az egészségedről van szó és a pénzedért minőségi szolgáltatást vársz (sajnos ez is erről szól), ezért nyugodtan nézz körül és dönts, ahogyan anno én is így tettem.

2012. ápr. 16. 11:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Éjfélkor estem be hozzájuk még tavaly, a doki egy tünemény volt, végig dumálta az egészet, annyi fájdalomcsillapítót kaptam, amennyit kértem (NAGYON sokat... rettegek a fogorvosoktól :D), szó nélkül tűrte minden "hisztimet" (utálom, ha a számban turkálnak), érkezéstől távozásig kb egy-másfél órát töltöttem ott, nem láttam csillagokat az ártól (az indokolatlan mennyiségű fájdalomcsillapítótól annál inkább :)), 100%-ban meg voltam velük elégedve. (a doki egyébként Dr. Gábriel volt, de ahogy látom, ő már nem dolgozik ott. Kár :()
2012. ápr. 17. 01:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Végül oda mentem, sajnos a fogam kuka lett az állapota miatt. A hozzáállásuk tetszett, ami kicsit zavaró volt, az a fogadó orvos kora, szerintem medikus volt. Némileg tétovának éreztem, bár megoldotta a fogammal kapcsolatos problémát.

Azért is tétovázom, mert rettegek a fogászati beavatkozásoktól. Ez a húzás horror volt, nem a doki miatt, hanem amiatt, hogy húztak.

A céghez szerintem visszamegyek, de lehet, hogy másik orvoshoz, mert pszichésen nem volt megnyugtató a dokim kora és a látható tanácstalansága.

Az első által ajánlott orvost meg fogom keresni, mert sajnos még van tennivaló a számban, egyrészt húzás után derült ki, hogy a mellette levő fog oldalról szuvasodik, illetve pótolni kell a vesztett fogat.

2012. ápr. 17. 08:27
 4/6 anonim válasza:

Sziasztok!

Én 99 óta járok hozzájuk, előtte egy barbár állat tönkretette az első fogaimat (érzéstelenítő nélkül gyökérkezelt, a gyógytömést magamnak kellett kiszednem, mert már elviselhetetlen volt, stb....és az volt a válasza a dokinak, hogy be kell lökni egy felest és nem fog fájni.....)

Szóval, nekem Birtalan doki hozta helyre a fogaim, ő az egyetlen fogorvos, akitől nem félek. Kedves, türelmes, mindent elmagyaráz, nem vadálatoskodik, eddig mindig megoldotta a dolgokat. Sajnos ő most már csak a Váci utcában rendel, eddig dolgozott a Királyban is. Szóval, bátran lehet menni, nagyon profik. Mondjuk tény, hogy Szilárdhoz 2 hétre előre kell időpontot kérni, mert tele van.

2014. máj. 19. 11:10
 5/6 anonim válasza:
Nincs egy éve, hogy ott jártam, a töméseket mind ki kellene cseréltetni, mert egyik letört, a másik eláll, úgy értve nem illeszkedik a fogra rendesen, kb 6 db első fogamon végeztek esztétikai tömést, a zománc sérülése miatt, mindegyiknek széle van, egyszóval pancser munkát végzett a fogorvos. Sajnos nem ez az egyedüli eset, hogy ilyen rövid élettartamú töméssel dolgoznak a fogorvosok, előbb egy maszeknál voltam, jó pár éve, aztán a Szentkirályi utcában, ahová mindig vissza kellet menjek, mert hol ez hol az a tömés jött le, így jutottam el a Király utcába, de ez is ugyanolyan pancser munkát végzett, mér az elején nem illeszkedett rendesen a tömés, ahogy kellett, de az anyag is nagyon rossz minőségű lehet. És egy tömés nem volt kevesebb, mint 10.000 ft. Tehát nem tudok jót mondani róluk, és el nem tudom képzelni, hogy van olyan fogászat a világon, ahol az árának megfelelően, tartós fogtömést csinálnak?
2015. febr. 17. 17:11
 6/6 anonim válasza:
elnézést, előző mondatomban a kellett szónál lemaradt egy t
2015. febr. 17. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!