Király Dent. Vélemények?
Non-stop fogászatot keresek fogfájás miatt. Egyet már elvetettem, mert elég rossz véleményeket olvastam.
A Király Dent közel is van és jónak tűnik, de érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata volt ott.
Hali,
Amikor anno magánfogorvost kerestem sokfelé jártam: Dentalcoop - ez messze volt és nagyon drága, Madáchdentál - itt egy büdös tahót fogtam ki, aki kesztyű nélkül nyúlt a számba, miközben mobilon beszélt a haverjával, aztán megkérdezte, hogy minek jöttem egyáltalán? Mondom, szűrésre jöttem és fogorvost keresek. Válasz: ha nincs semmi baja, minek jön ide??
Szóval innen is csalódottan távoztam. Biztosan voltak ott is normális orvosok, de így őket már nem ismerhettem meg...
Aztán a neten találtam a királydentet, ami nincs is túl messze az előző rémes színhelytől.
Ez 2005-ben volt, azóta is hozzájuk járok. A Birtalan dokit keresd, kedves és megbízható ember, s alig kapni hozzá időpontot, annyira népszerű. Egyébként már 2 rendelőjük van. A Király utcait jobban szeretem, pici, de otthonos, mindig nagy a sürgés forgás. Emlékszem egyszer augusztus 20-án mentem oda, na mondom csak én lehetek ilyen hülye, hogy ekkor is fogorvoshoz megyek, aztán meglepődtem, mert alig fértünk el a váróban, annyian jöttek a fogászatra.
De csak Budapesten van vagy 150 magánfogászat, úgyhogy nyugodtan válogass! Mivel az egészségedről van szó és a pénzedért minőségi szolgáltatást vársz (sajnos ez is erről szól), ezért nyugodtan nézz körül és dönts, ahogyan anno én is így tettem.
Végül oda mentem, sajnos a fogam kuka lett az állapota miatt. A hozzáállásuk tetszett, ami kicsit zavaró volt, az a fogadó orvos kora, szerintem medikus volt. Némileg tétovának éreztem, bár megoldotta a fogammal kapcsolatos problémát.
Azért is tétovázom, mert rettegek a fogászati beavatkozásoktól. Ez a húzás horror volt, nem a doki miatt, hanem amiatt, hogy húztak.
A céghez szerintem visszamegyek, de lehet, hogy másik orvoshoz, mert pszichésen nem volt megnyugtató a dokim kora és a látható tanácstalansága.
Az első által ajánlott orvost meg fogom keresni, mert sajnos még van tennivaló a számban, egyrészt húzás után derült ki, hogy a mellette levő fog oldalról szuvasodik, illetve pótolni kell a vesztett fogat.
Sziasztok!
Én 99 óta járok hozzájuk, előtte egy barbár állat tönkretette az első fogaimat (érzéstelenítő nélkül gyökérkezelt, a gyógytömést magamnak kellett kiszednem, mert már elviselhetetlen volt, stb....és az volt a válasza a dokinak, hogy be kell lökni egy felest és nem fog fájni.....)
Szóval, nekem Birtalan doki hozta helyre a fogaim, ő az egyetlen fogorvos, akitől nem félek. Kedves, türelmes, mindent elmagyaráz, nem vadálatoskodik, eddig mindig megoldotta a dolgokat. Sajnos ő most már csak a Váci utcában rendel, eddig dolgozott a Királyban is. Szóval, bátran lehet menni, nagyon profik. Mondjuk tény, hogy Szilárdhoz 2 hétre előre kell időpontot kérni, mert tele van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!