Mátyás Király Gimnázium Fonyód Vélemények?
Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 20:39
1/26 anonim válasza:
Idén vagyok kilencedikes, és nem bántam meg hogy ide jöttem :)
Sőt! Mindig vannak rendezvények (bulik, iskolanap stb), meg idén nagy modernizálás is van és interaktív tábláink lettek, tanulói laptopok jöttek, új számítógépek stb.)
A társaság jó, a tanárok nagy része jófej, szép a kilátás a Balatonra, ami nem mellesleg közel is van ;)
Szóval mindenképp megéri idejönni :)
2/26 anonim válasza:
" a tanárok nagy része jófej"
Melyik?
Amúgy én gyűlöltem odajárni
3/26 anonim válasza:
Mikor jártál ide? Én a nagy részükkel jóban vagyok, de példának Zsüli, Cili, Lehel, Barna, V. Zs, K.R ... jó persze, azért vannak olyanok is akiktől szívesen megszabadulnék, de hát akkor túl egyszerű lenne az élet ... :D
4/26 anonim válasza:
5 éve jöttem el. Am a Lehel tényleg jó fej, a Barnánál meg el lehetett lógni a tesit :D Viszont több a gyökér, mint a jófej ott
5/26 anonim válasza:
Elmegy... Vannak jó bulik. :D
De egy-két tanár nagyon idióta...
9/26 anonim válasza:
közép rosszfiúk járnak oda
KÖZrossz
10/26 balintgazda válasza:
úgy hallottam hogy az nhsz nagyon hasít és a dankó napok nagyot ütnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!