Advil Ultra jó fogfájásra?
Nekem az Advil Ultra Forte vált be(400 mg-os). Jobbulást!
(Az előbb nem engedett kommentet, de ide is kiírom, hátha másnak is segít!)
Jó rá, de nem mindig, mert van hogy túl erős a fájdalom. Ha nem segít, akkor használj házi praktikákat jó pár van belőlük.
Egy nap maximum 8-at vehetsz be a 400 mg-osból.
Köszönöm a válaszokat!
Húsvét miatt kedden tud csak fogadni a fogorvosom. Ha addig ki tudom húzni gyógyszerrel, akkor megvárom, ha nem, akkor kénytelen leszek valamilyen ügyeletet keresni.
Az ügyeletet nem javaslom, ott általában csak húznak s azt sem mindig jól :S
Ha nem hat a gyógyszer, akkor pálinkázz (csak ne nyeld le), de volt hogy nálam az erős paprikás (cheyenne vagy mi) víz vált be (ezt se :). Próbálkozhatsz zúzott fokhagymával, szegfűszeggel, szegfűszeg olajjal...
Remélem kihúzod a dokiig.
Ez egyre rosszabb, már lassan marokszám eszem a fájdalomcsillapítót.
Pálinkával sajnos nem vagyunk jóban, hányingerem lesz tőle.
A szegfűszeget kipróbálom, bár miután három Advil se viszi le a fájdalmat, szerintem a szegfűszeg se tud csodát tenni.
Ölni tudnék egy emberséges (eléggé félek a fogászati beavatkozásoktól), ünnepek alatt is dolgozó fogorvosért :(
A fogászati beavatkozásoktól nem kell félni, nincs miért. A fúró hangja télleg szörnyű, de becsukod a szemed és azt képzeled, hogy vezetsz :)
A szegfűszeget azért ne nyeld le :) Vágd össze apróra és áztasd a nyáladban, majd miután megpuhult mehet a fogadra. A kioldódott olaj fájdalomcsillapító hatású. Ha nem válik be, próbáld a paprikás vizet. Korty vizet bőven megszórsz vele, szádba veszed és mehet a fogadra.
Korty hideg víz a szádban? Az sem enyhíti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!