Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Advil Ultra jó fogfájásra?

Advil Ultra jó fogfájásra?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 15:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nekem jó volt.
2012. ápr. 6. 15:38
 2/15 anonim ***** válasza:

Nekem az Advil Ultra Forte vált be(400 mg-os). Jobbulást!

(Az előbb nem engedett kommentet, de ide is kiírom, hátha másnak is segít!)

2012. ápr. 6. 16:33
 3/15 Diarmand ***** válasza:

Jó rá, de nem mindig, mert van hogy túl erős a fájdalom. Ha nem segít, akkor használj házi praktikákat jó pár van belőlük.

Egy nap maximum 8-at vehetsz be a 400 mg-osból.

2012. ápr. 6. 16:36
 4/15 Diarmand ***** válasza:
Ja, és menj el fogorvoshoz!
2012. ápr. 6. 16:36
 5/15 anonim válasza:
Nálam hatott sajgó, lüktető főként hőre érzékeny fogra. A fájdalmat általában a zománc fognyaknál történő elvékonyodása okozza ami nagyon gyorsan szuvasodáshoz vezet. Ne várd meg amikor már az Advil nem fog hatni, menj vele fogorvoshoz minél előbb! Teljesen ép(nek tűnő) fogazattal is érdemes legalább évente elmenni fogászati ellenőrzésre.
2012. ápr. 7. 00:20
 6/15 balkalolka ***** válasza:
Olcsóbb ibuprofen-készítmények is vannak, nekem olyan 7-800mg kellett ahhoz hogy betompuljon a fogfájásom.
2012. ápr. 7. 08:15
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Húsvét miatt kedden tud csak fogadni a fogorvosom. Ha addig ki tudom húzni gyógyszerrel, akkor megvárom, ha nem, akkor kénytelen leszek valamilyen ügyeletet keresni.

2012. ápr. 7. 08:47
 8/15 Diarmand ***** válasza:

Az ügyeletet nem javaslom, ott általában csak húznak s azt sem mindig jól :S

Ha nem hat a gyógyszer, akkor pálinkázz (csak ne nyeld le), de volt hogy nálam az erős paprikás (cheyenne vagy mi) víz vált be (ezt se :). Próbálkozhatsz zúzott fokhagymával, szegfűszeggel, szegfűszeg olajjal...

Remélem kihúzod a dokiig.

2012. ápr. 7. 12:06
 9/15 A kérdező kommentje:

Ez egyre rosszabb, már lassan marokszám eszem a fájdalomcsillapítót.

Pálinkával sajnos nem vagyunk jóban, hányingerem lesz tőle.

A szegfűszeget kipróbálom, bár miután három Advil se viszi le a fájdalmat, szerintem a szegfűszeg se tud csodát tenni.

Ölni tudnék egy emberséges (eléggé félek a fogászati beavatkozásoktól), ünnepek alatt is dolgozó fogorvosért :(

2012. ápr. 7. 17:26
 10/15 Diarmand ***** válasza:

A fogászati beavatkozásoktól nem kell félni, nincs miért. A fúró hangja télleg szörnyű, de becsukod a szemed és azt képzeled, hogy vezetsz :)

A szegfűszeget azért ne nyeld le :) Vágd össze apróra és áztasd a nyáladban, majd miután megpuhult mehet a fogadra. A kioldódott olaj fájdalomcsillapító hatású. Ha nem válik be, próbáld a paprikás vizet. Korty vizet bőven megszórsz vele, szádba veszed és mehet a fogadra.

Korty hideg víz a szádban? Az sem enyhíti?

2012. ápr. 7. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!