Helyre jöhet mér a fogam 20-21 évesen?
Figyelt kérdés
Alapjába véve egész csinos vagyok ( legalábbis azt mondják) és pont ez miatt is olyan kellemetlenül érzem magam h egy ilyen lánynak nem kellene hogy így álljanak a fogai! :( 20 éves vagyok most fogok érettségizni (estin) és utána szeretnék dolgozni, amiből majd kifizetem a fogszabim! Régebben az anyukámnak nem volt rá pénze azért nem lett gyerek koromba megcsináltatva... De most a munkahelyen is mit szólnak majd szerintetek? Meg a környezetem is? Nem gáz hogy 20évesen fogszabim lesz? És még lehet 23-24 évesen is hordom majd.2012. ápr. 5. 21:53
1/4 A kérdező kommentje:
*még
2012. ápr. 5. 21:54
2/4 Diarmand válasza:
Egyáltalán nem az. Ilyenkor mindig gondolj arra, hogy az a kis szenvedés megéri a gyönyörű mosolyt :) Hosszútávon sokkal jobban jársz vele. Ismertem pár csajt, akinek huszonévesen volt és nem hiszem, hogy megbánták volna a dolgot.
A munkahelyeden meg mit szólnának? Ha csak nem fogmodell leszel, nem fognak vele foglalkozni.
3/4 anonim válasza:
tesóm 25 éves, nagyon szép lány, puccos helyen pincérnősködik fősuli mellett, egyáltalán nem tartják gáznak, hogy fogszabis.
4/4 anonim válasza:
Én is 20 éves vagyok,most tették fel a fogszabim,egyáltalán nem tartják gáznak a környezetemben élők,sőt egy-két ember szerint még kifejezetten szexisek a fogszabis lányok,szóval hajráá!:))Megéri szerintem,és nem fogod megbánni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!