28 évesen lehet, hogy protézis fog kelleni, nagyon szörnyű lesz? Vélemenyek?
Fel a fejjel, az ápoltság nem ott kezdődik, hogy protézised van, vagy saját fogad. Hanem hogy egyáltalán törődsz vele. Nekem 25 évesen lett egy darab koronám, mert egy baleset következtében letört egy fogam. Sosem vette észre senki a különbséget. Ráadásul a felső fogsoromból több a baleset miatt tönkre is ment, mivel akkor mind elmozdult a helyéről. Nemrég mondtam a páromnak, legszívesebben a teljes felső fogsorom kihúzatnám és legyen "bolti" fogam, mert évről-évre sok vele a gond és a tennivaló. Én 36 éves vagyok.
Mielőtt megcsináltatod tájékozódj az orvos munkájáról. Van aki nagyon szépeket csinál, van akinél viszont látszik ha egy fogsor mű. Ez gondolom technikus függő.
Szia!Unokatestvérem hasonló cipőben járt(cukorbeteg9) mint Te,igaz 10 évvel idősebb volt.Alsó -felső teljes fogsor pótlása van(kivehető) amit sima protézis ragasztóval rögzít.Lassan 10 éve kapta és én kb. 2 éve tudom,hogy kivehetős és nem rögzített.Nagyon szépen meg van csinálva és teljesen természetes.Nekem az első 3 fogam 18 évesen egy baleset következtében sérült,ezért koronát kaptam.Soha senki nem vette észre,igaz azóta már egyszer cserélték.
Hidd el ha szépen meg van csinálva ,bármilyen jellegű pótlás viselhető és egyáltalán nem látható!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!