Fogmosás után is még ha azt sikáltam fogkefével akkor is lepedékes a nyelvem (képet mellékelek) mire utalhat ez, mivel tüntethetem el?
Figyelt kérdés
Az egész nyelvem fehér színű, és hátul középen ott nagyon erősen látszik,még kis piros pöttyök is vannak rajta.
Mivel lehetne lesikálni,szájvíz segít valamit?
A szájszagom is kellemetlen fogmosás után pár órával, meg reggel is hiába mostam fogat este, ugyanolyan erős a szájszag
2012. ápr. 5. 11:48
1/2 anonim válasza:
nekem ugyanilyen, csak nincs szájszagom. én használok mellé listerine-t, lehet ezért!
engem is zavar :( nemtudom mi lehet, én is elektromos fogkefével dörzsölöm hányingerig.. találn a patikában levő nyelvkaparó segíthet, vagy fogselyemet végighúzni rajta.
2/2 anonim válasza:
Nyelvlepedéknek hívják. Nem ritka jelenség. Egészségesebb étrenddel, beleértve a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztást csökkenthető, megszüntethető. A neten keress rá: nyelvlepedék(de azért mindent ott se higgy el, manapság rengeteg pénzzel húzzák le az embereket a mindenféle bio-élelmiszerek és egyéb vacakok árusításával ami helyett sima nem drága gyógy-teákat és nem gyanúsan tökéletes zöldségeket is vehetünk :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!