A fogkő eltávolitás, fehérebbé teszi a fogakat?
Mikor csinálta nekem a fogkő eltávolítást az orvos utána meg is jegyezte,hogy szép fehérek lettek a fogaim, bár én magamon nem vettem észre:D
20/L
Hát a genetika az rendesen ott van sokaknál. Nálam is. Na meg a sok tea...
A fogkő az nincs az egész fogon. De az a lényeg, hogy bármi fehérítés előtt le kell szedjék, mert ha után ateszik, akkor már mintás lesz a fog, és nem teljesen fehér.
Mitől lenne fehérebb a fogad bakker? Ennek semmi köze ahhoz.
De mondok jobbat.
Fogkő általában a hátsó fogakon van, ebből következik, hogy ha fehérítene is a fogkőleszedés (lol) akkor sem látszana semmi a külvilág számára. Ha azonban az elülső fogakon van fogkő, nos... undorító dolog az biztos.
húúú,ugy látom keményen öszze keverem itt a dolgokat.
nem biztos hogy fogkövem van... csak én azt hidtem mivel enyhém sárgás árnyalatu a fogam igy köze van hozzá.
És azt hidtem ha leszedik akkor fehérebb lessz,mivel az okozza a fogam szinét...
DE ÉN FEHÉRITENI SZERETNÉM...csak nem tudom hogy ha annyi pénzt ki adok érte,a genetikailag kevésbé fehér fogamat,mennyire fogja helyre vágni...
És tudom hogy van egy fogorvosi módszer ami nagyon drága és biztos fehérebb lesz...de a többiről viszont nem tudok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!