Mire számítsak, holnap délután megyek foghuzásra?
Hat jobb is, h flesz, merg rohadtul faj, az orvos nem is kihuzza, hanem kinyuzza a fogadat es omleni fog a helyerol a ver, tele lesz a pofad vattaval!
Na jo viccet felreteve az erzestelenito kicsit fura lesz, ahogy fecskendezi, de a huzast nem is fogod erezni, inkabb csak a rantast.
Utana ha elmult az erzestelenito fog fajni, de nem jobban, mint most, h lyukas.
Max kicsit kellemetlen lesz, de jobb 2 percet a székben ülni mint hónapokig rossz foggal szenvedni, ami aztán begyullad, elfertőződik stb..
Utána egy pár óráig nem ehetsz, a dohányzást és az alkoholt is kerüld a foghúzás után egy ideig.
Ne félj, senki nem halt még bele, alig fogod érezni. :)
Úrrrriiisten, frászt hoztad rám...:PPP hátigen, pont így van... Hónapokig szenvedtem, és most mertem felhivni csak az orvost, hogy kéne időpont..:\\\
Köszi az eddigi bíztatást..:PPP
2Perc az egész?:O
Azta :DDDD Azthittem vagy órákig fog szenvedni..:P
alsó 6os fogamrol van amugy szóó :))
Nem lesz az annyi sem.
Azt nem tudom hogy nekem menyi szokott lenni, mert a bent lét "soknak" tűnik.
De múlt héten voltam fogászaton, az előttem lévőnek 2 fogát húzták egyszerre és 1 percet volt bent szó szerint.Nem hittem el neki hogy kettőt húztak, de a dokinő is kettőt mondott. :)
Húzás után 2 napig tejterméket sem ehetsz.Ezt vedd komolyan, nekem azt mondta a doktornő most hogy a fogaim tönkremenetelét nagyban elősegítette az, hogy húzás után mivel nem tudtam rágni, tejbegrízt meg pudingot ettem.
Ne félj! Sokkal rosszabb a félsz, gyorsan meglesz az. :)
Nekem is húzták már a fogamat de nekem fájt, bár nekem be volt gyulladva így az érzéstelenítő nem nagyon hatott és nekem több volt mint 2 perc.
De ez én voltam, aki elég sokáig halogatta sajnos. :D
Átlagba nem fáj meg gyorsan is megvan.
Szóval nyugi, gondolj majd valami szépre! :)
És írd meg, hogy mi volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!