Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit csináljak még a fogaimmal?

Mit csináljak még a fogaimmal?

Figyelt kérdés
Nagyon romlanak a fogaim, lyukadnak, törnek. Vettem spéci fogkefét, kalciumot szedek és mégis. A doki nem mond semmi értelmeset, hogy mit csinálhatnék (gondolom így jobban jár...), de nem akarok 30 éves koromra fogatlan maradni! Van valakinek hasonló problémája?
2012. márc. 30. 23:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ja, és ha kisikálom fogselyemmel, majd fogkefével a tetejét, akkor visszasikálom a fogak közé :D
2012. márc. 31. 13:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha normális a fogmosási technikád, akkor nem...de látom, te csak vitatkozni akarsz.
2012. márc. 31. 13:35
 13/15 anonim ***** válasza:
bocsánat, nem vitatkozni akartam, csak viccesen megjegyeztem. de akkor felveszem a fapofát, bocsánat :))
2012. márc. 31. 19:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Jól van, lehet, hogy túlreagáltam, alapjáraton van humorérzékem, de olyankor nincs, ha valaki kétségbe van esve, tanácsot kér, erre valaki a normális választ elhülyüli.

Bocs... ;)

2012. márc. 31. 23:14
 15/15 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen,még csak 20 éves vagyok,de ha ez így megy 10 év múlva nem lesznek fogaim:(nekem alapból 4 fogamnak nem volt csírája,tehát nem nőtt a helyén csontfog,ráadásul rágófogak:(szóval át tudom érezni a helyzeted,én is számtalan fogorvosnak mondtam,hogy rendesen mosom(MEG is mutattam hogy,azt mondta az jó úgy),de mindig azt mondják rá,hogy akkor biztos nem mosom rendszeresen(??!!).Nem tudom én se mit lehet tenni,hátna valaki tud valami értelmeset..
2012. ápr. 3. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!