Mi van ha nem tudok fizetni?
Most kezdte el a fogorvos a felső fogsoromat csinálni, első hat korona, a rágók kivehetők.Április végén kell majd az első felét fizetnem, majd a másodikat ha kész van a fogam.
De mi van ha valami miatt nem tudok aznap fizetni amikor kéne, mert azért nem kis pénzekről beszélünk.
Kb. 120.000kell hó végén, de ha csak 80-am lesz addigra meg akkor mi lesz, addig fog nélül leszek, és ha meg van a pénz folytatja?
Jaj nagyon félek hogy nem lesz meg a pénz. :(
Járt már valaki hasonló cipőben?
Köszi.Csöppet bután fogalmaztam.Persze az egyértelmű hogy addig nem csinálja, de inkább az idegesít engem hogy az ilyen esetekkel szemben menyire megértő egy normális fogorvos.
Nagyon kedves aranyos a doktornő, és tényleg szívből dolgozik.Csak hogy ha esetleg ilyen történik, utána is ilyen marad?Vagy ha egyszer benyőgöm hogy "Doktornő várjunk egy hetet mert még nincs meg a teljes összeg" , utána teljes más lesz a hozzá állása.
Meg én ezt olyan cikinek érzem.
Azért is írtam, hátha van valaki aki volt hasonló helyzetben, hogy kicsit megnyugodjak hogy nem olyan ciki ez.
Meg lesz a pénz, nem azzal van a baj, csak a doktornő eddig annyit mondott hogy az első felét április második felében kell majd fizetni.Április második fele az lehet 16.a is ami 2 hét meg lehet 28is ami 1 hónap, azért nem mindegy.
Persze csináltathatom a szentkirályba is, csaksajnos nem pesti vagyok így nekem oda bejutni, meg onnan haza jönni napi 3000FT, a vége ugyan ott lenne.
Az meg hogy addig nyújtózzak ameddig a takaróm ér, szeretnék addig nyújtózni csak hogy fiatal vagyok, most járt le a gyes-em, munkám még nincs és fogak nélkül nem is fogok találni.A terhesség és a szoptatás megette a fogaimat.Eddig csak a rágó fogaim voltak szétmenve teljesen, meg kis lyukak látszódtak, lementem időpontott kérni még elöl meg volt az összes fogam.Amikor egy hét múlva mentem, a doktornő sem hitt a szemének, mert egy hét alatt elöl 3 fogam tört le úgy hogy nem is evés közben, hanem ültem és csak kiköptem a fogam. :(
Most a röntgenen kiderült hogy 2 fogam is tályogos.
Így sajnos nem egyszerű addig nyújtózkodni, amíg a takaró ér.
Kedves utolsó, én azt tanácsolom neked hogy addig amíg menthető a fogad, addig ha más nem csináltasd meg darabonként, vagy hármasával.
De még jobb ha pesti vagy és a szentkirályba csináltatod, mert ott olcsó.
Annak hogy a félelmem és pénz miatt halogattam, most az lett a vége, hogy a rágó fogaim menthetetlenek és ott részleges kivehető lesz, bele gondolni is rossz, 3 napja emiatt sírok.A másik hogy 26e forinttal több lesz a fogam, mert ahoz hogy legalább szemfogtól szemfogig koronát tudjon rakni(azt is már csak csappal ami plusz 40e), a szemfogam gyökér csúcsát amputálni kell.
Ezek után ha várok még 2-3 hónapot hogy már tutira a kezembe legyen a pénz (ami lehet úgy még inkább nem jönne össze, mert így nem érdekel a telefon számla, kapcsolják ki, de az a pénz kell a fogamhoz, ha még nem kezdtük volna el befizetném, mondván legfeljebb csúszik a fogam még egy kicsit) addigra a frontfogakat sem lehetne megmenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!