Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon zavaró tud lenni ha...

Nagyon zavaró tud lenni ha egy lánynak nem szépek a fogai?

Figyelt kérdés

Nem nagy az eltérés, de az első két fogam közül az egyik ez picit el van ferdülve. Kb így, vagy talán egy nagyon kicsit jobban befele áll : [link]

A fiúkat zavarja?:/

2012. márc. 19. 19:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Zavaró a fogkő, vagy a fog hiánya, valamint ha feltűnően sárga. A tiéddel semmi baj!
2012. márc. 19. 19:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha tisztán tartod a fogaidat, ez a kis eltérés, nem hiszem, hogy zavarna bárkit is.
2012. márc. 19. 19:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem egy fogad alapján fognak megítélni a fiúk :) Ez nem vészes, persze nem tudom hány éves vagy és alakulnak-e még a fogaid. Érdemes esetleg megkérdezned egy fogorvost, bár nagy valószínűséggel fogszabályzót fog javasolni, már csak a haszon miatt is... és lehet, hogy rövid ideig kellene hordanod vagy lehet csak éjszakait kapnál és az is rendbe hozná. A fogszabályzótól pedig nem kell félni. Vannak színes, vidám darabok és csak ez nem riasztja vissza a fiúkat egyáltalán :) és ha egyszer úgy alakulna, hogy fogszabályzóra kerülne a sor, akkor gondolj erre, hogy utána egész életedben szépek lesznek a fogaid és meg sem fog fordulni a fejedben ilyen kérdés :)
2012. márc. 19. 19:15
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

14 éves vagyok, és voltunk fogászaton, éjszakai fogszabályzót kaptam kb. 2 éve, az javított rajta elég sokat mert régen sokkal rosszabbak voltak.

De a legnagyobb gondom ezzel hogy amikor reggel kiveszem teljesen egymás mellett vannak a fogaim, de mikor délután hazaérek akkor már megint előrébb áll az egyik:/

2012. márc. 19. 19:18
 5/11 anonim ***** válasza:
akkor talán még használnod kellene az éjszakait, sőt akár már délután,este is beteheted, ha otthon vagy
2012. márc. 19. 19:27
 6/11 anonim ***** válasza:
amúgy nem vagy rászokva a köröm vagy ceruzavégrágásra? tőlem ezt kérdezte anno a fogdokim, nekem is az első 1-2 fogam rosszalkodik :S
2012. márc. 19. 19:28
 7/11 A kérdező kommentje:

Használom:)

De azt nem tudjátok mért van, hogy reggel szépek de délutánra visszállnak? Az normális hogy így "mozognak" a fogaim?

2012. márc. 19. 19:28
 8/11 A kérdező kommentje:
Pár éve rágtam a körmeim de már leszoktam róla.!
2012. márc. 19. 19:29
 9/11 anonim ***** válasza:
A képen lévő fogsornak mi a baja? Szerintem teljesen tökéletes.
2012. márc. 20. 20:15
 10/11 anonim ***** válasza:

Az "első szóló" vagyok. Látom, még a téma nem záródott le, ezért megjegyezném: Ha a jobb első szemfogad egy picit hátrébb áll is, ez egyéniséget kölcsönözhet a szabályos ("egyen")fogsorúakhoz képest!

(Freddy Mercurynak a metszőfogai voltak egy cseppet szabálytalanok, és szándékosan nem javíttatott rajtuk!)

Szerintem így még jobb, mondhatnám, szexi!

2012. márc. 20. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!