Az zavaró, ha egy lánynak nincs túl vastag felső ajka? (kép)
Anyától örököltem. Neki sem volt soha telt felsőajka. Mert még az alsó az szép, azzal nincs gond, de a felső néha olyan vékony, mintha csak egy vonal lenne, mikor mosolygok. Egyáltalán nem Angelina Jolie-s. Inkább ezekhez tudnám hasonlítani:
vagy
és
Pontosan olyan mint azé a Nina Dobrevé(2.3. kép)
Ezeknek a lányoknak is ilyen, nem túl vékony, pl:
Minimális sminkkel neki sincs valami telt ajka, viszont simkkel :
el lehet érni, hogy nagyobbnak tűnjön.
Ha van rajtam ajakkontúr, és egy kis rúzs, akkor nekem is ekkora kb:
Tehát a kérdésem az, hogy attól még lehet egy lány szép, szexi, hogy nincsenek hatalmas, telt ajkai?
igenigen..nekem is ilyen van..háát én jobban örülnék a szép telt ajkaknak dehát ez van, ez se rossz
mé mindig jobb mint a vv vera kacsaszája
Én is egészen szeretem néha, olyan brites a keskeny ajak. Mindig Nicole Kidman jut róla eszembe, még a sok botox előtt:
Neki is ez a vékonyka van. Csak nekem hosszabb. Mármint hosszúságra. És mégis, mennyire gyönyörű nő mind szerintem. Akkor csak nem lehet akkora baj. Százszor szebb mint ahogy most néz ki:
Számomra a képek alapján nagyon vonzó! Szerintem semmi gond nincs vele! Cukik! :) Arcra melyik hölgyhöz hasonlítasz, mert az is számíthat. :)
17/F
Értem. Tök szép lehetsz!
Szóval persze, lehetsz szexi, sőt, nekem jobban bejön, mint a telt, hatalmas ajkak! :)
Köszönöm a válaszokat!
Igazán megnyugtató!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!