Nagyon fáj a fogam de mivel terhes vagyok nem vehetek be gyogyszert mit csináljak hogy elmuljon?
Figyelt kérdés
Most vagyok 35 hetes terhes és kegyetlenül kinoz a fogfájás,a doki meg azt mondta nem adhat be semmijen érzéstelenitő injekciot miközben betömi mert méhösszehuzodást okozhat.Már 5 napja fáj alig eszem és csak szenvedek.Mielőtt bárki megszolna tudom hogy a kicsi miatt ennem kéne de egyszerüen képtelen vagyok.Nem tudnátok nekem abban segiteni hogy mit csináljak hogy ne fájjon tovább?! nincs erre valami házi modszer vagy hasonló?2009. jún. 12. 15:11
1/6 anonim válasza:
Ehetsz fájdalomcsillapítót mert a fájdalommal még többet ártasz a babának. Az sem igaz,hogy érzéstelenítőt nem kaphaszt, képzelj el egy balesetest azt sem hagyják elvérezni. De egyébként ha tömni kell, azt meg lehet csinálni érzéstelenítés nélkül is. Eü-s vagyok, panadolt pl nyugodtan ehetsz.
2/6 anonim válasza:
Menj el másik fogorvoshoz. Ha kell csináltasd meg érzéstelenítés nélkül. Az sem fáj jobban, mint most.
3/6 A kérdező kommentje:
Kösszi!De a doki azt ondta nőgyogyászati igazolás kell mert a nélkül nem adhat érzételenitöt tömni pedig nem tömhet ha nem érzéstelenit.Nekem most(benuron)tablettám van ithon azt vehetek be?és mennyit egy nap?
2009. jún. 12. 15:20
4/6 anonim válasza:
Ha csak simán tömetek injekció nélkül csináltatom, kb. 2-3 percig kellemetlen és tényleg nem fog jobban fájni, mint a fogfájás. Ne hagyd annyiba, mert ráadásul hétvége is jön.
5/6 anonim válasza:
Mi az, hogy nem tömhet érzéstelenítő nélkül? Nekem már kismilliószór tömtek így, mert én kértem. Jobban utálom az injekciót és az azt követő zsibbadát, mint az a pár perces fájdalmat. (Bár sokszor csak kellemetlen érzés - mondjuk én már rutinos vagyok fogorvos ügyben, talán az egyetlen ember, aki nem fél tőlük).
Szóval ha nem töm érzéstelenítő nélkül akkor tényleg keress fel egy másikat, mert ebben szabadon dönthetsz.
6/6 anonim válasza:
már kismamák fogát is lehet érzésteleníteni, csak mással. ha van anyagi lehetőséged keress fel egy ilyet, de ha nincs akkor csináld meg érzéstelenítés nélkül. elhiszem, hogy rossz lesz egy pár percig, de nem fog jobban fájni, mint a fogfájásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!