Mit tegyek, hogy eltűnjön a mandulakövem?
Figyelt kérdés
Elmentem vele orvoshoz, de ő azt mondta, hogy ott nincs semmi( gondolom azért nem látta, mert ami kívül volt azt kiszedtem, de ami a mandulámban van azt nem.) Most mit csináljak? Már öblögettem szájvízzel is, próbáltam kiszedni is, de semmi. Mit tegyek? Ha nem múlik el, az veszélyes lehet a szívemre? Előre is köszi:)2012. márc. 15. 20:24
1/9 anonim válasza:
Mi az a mandula kő? Ilyenről még nem hallottam.
Nem fogkövet akartál írni?
2/9 anonim válasza:
Én sem hallottam mandulakőről. Epekő, vesekő, fogkő igen, nyálmirigyben kő,de mandulakő?
3/9 anonim válasza:
van mandulakő is! de fogalmam sincs h tudod kiszedni... esetleg, nem jön ki magától egy idő után?
4/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) A mandulakő egy ilyen fehéres izé a mandulámban, amit kiszedve kinyomok gyomorforgató szagú, és rossz leheletet okoz.
2012. márc. 16. 08:23
5/9 anonim válasza:
A mandulakő baktériumokból és étel darabokból áll ami megtapad a kis lyukakban. Ki lehet őket szedni, de h véglegesen h lehet megszabadulni azt szerintem csak mandula műtéttel lehet. :(
6/9 anonim válasza:
Én is küzködök mandulakővel, undorító egy dolog, büdösebb néha mint a sz*r...Én ki szoktam nyomkodni fülpucolóval, és öblögetem mindennap a torkom, de újra és újra kialakul. :(
7/9 anonim válasza:
Látom sokan lehúztak (2. vagyok). Fentebb írták, hogy ételdarabok, amik 'berohadnak', tehát igaz, hogy nem kő...
8/9 anonim válasza:
Azota van valami fejlemeny a mandulakoveddel?
A lanyomnak van, en is elvittem orvoshoz, aki azt mondta, hogy "hat az nem baj" .
Hat menjen az anyjaba! Hogyne lenne baj, szegeny 3,4x mos fogat, obloget es olyan buz jon a torkabol, hogy hanyni lehet tole. Hogyne lenne baj?!
9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem sincs fejlemény. Azóta sem múlt el, pedig mindent megtettem :S Én öblögettem szájvízzel meg kinyomkodom, de semmi :S
2012. nov. 27. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!