Titeket cikiztek valaha fogszabályzó miatt?
Nem emlékszem, hogy cikiztek volna. De aki ezért cikiz elég primitív.
Én nem tartottam különleges étrendet. Tettem mindent amit korábban. Rágózni is rágóztam, de azért odafigyelve hogy a darabjaira ne ragadjon rá lehetőleg.
Szerintem kényelmetlen volt, én nem szerettem. Na jó ki szereti...
Nyomja a fogadat kényelmetlen és fájdalmas. Főleg először amikor megkapod... Utána mikor már megszokod az ínyed és a szájad belső felületét nyomja széjjel. Meg ha rosszul vágnak le 1-1 drótot, akkor az szúr, vág harap. Nekem sokszor volt sebes a szám miatta... Főleg hátul. Bár nekem rossz volt mert a SOTE volt és ilyen gyakorló dokik jöttek, és azok próbálkozták csinálni amit kellene. Plusz valami ritka 10000 emberből 1-nek van ilyen kategóriás fogelváltozásom volt, azt állandóan nézegettek körbeállva a tanoncok :D
Én 21 éves vagyok, 1 éve fura betegségem lett, összekerültem kisgyerekkel a kórházban. Az egyik 3 éves azzal fűzött, hogy egyfolytában kiabálta, hogy vasfogú, vasfogú, vasfogúúú! :DD
Ezt leszámítva senki nem cikizett. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!