Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Titeket cikiztek valaha...

Titeket cikiztek valaha fogszabályzó miatt?

Figyelt kérdés
És nagyon kényelmetlen? Különleges étrend kell? Rágózni lehet benne? :S

2012. márc. 7. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem emlékszem, hogy cikiztek volna. De aki ezért cikiz elég primitív.

Én nem tartottam különleges étrendet. Tettem mindent amit korábban. Rágózni is rágóztam, de azért odafigyelve hogy a darabjaira ne ragadjon rá lehetőleg.

Szerintem kényelmetlen volt, én nem szerettem. Na jó ki szereti...

Nyomja a fogadat kényelmetlen és fájdalmas. Főleg először amikor megkapod... Utána mikor már megszokod az ínyed és a szájad belső felületét nyomja széjjel. Meg ha rosszul vágnak le 1-1 drótot, akkor az szúr, vág harap. Nekem sokszor volt sebes a szám miatta... Főleg hátul. Bár nekem rossz volt mert a SOTE volt és ilyen gyakorló dokik jöttek, és azok próbálkozták csinálni amit kellene. Plusz valami ritka 10000 emberből 1-nek van ilyen kategóriás fogelváltozásom volt, azt állandóan nézegettek körbeállva a tanoncok :D

2012. márc. 7. 15:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi! :) Nekem se átlagos problémám van, mármint nem szétállnak a fogaim, hanem rossz helyen nő ki egy tejfogam, ezért arrébb kell vinni az egész fogsoromat...:S
2012. márc. 7. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Én 21 éves vagyok, 1 éve fura betegségem lett, összekerültem kisgyerekkel a kórházban. Az egyik 3 éves azzal fűzött, hogy egyfolytában kiabálta, hogy vasfogú, vasfogú, vasfogúúú! :DD

Ezt leszámítva senki nem cikizett. xD

2012. márc. 8. 16:42
 4/4 anonim válasza:
nekem köbö 4 hónapja van fogszabályzóm....cikizni nem cikiztek, elfogadtak vele..simán lehet vele élni, nekem csak az 1. egy hétben fájt a fogam, meg akkor törte egy kicsit az ínyem, de ezen kívül más nem volt. enni ugyanúgy eszek mint előtte, csak persze jobban odafigyelek h hogyan eszek..nem kellemes ha beleragad vmi kaja maradék :SS rágózni én nem már nem rágózok amióta feltették, de lehet vele..:)
2012. márc. 10. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!