Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy van ez a fogorvosi...

Hogy van ez a fogorvosi koronákkal?

Figyelt kérdés
Az egyik fogam "kiugrott" elöl, alul szétcsúszott egy picit a fogsorom. De már 20 éves vagyok, fogszabályzásra késő. A kérdés az, hogy most a fogamat lecsiszolják és felteszik rá a koronát vagy kell implantátum vagy váz vagy bármi?
2012. márc. 7. 08:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy még öreg a fogszabályozáshoz. Tény, hogy a korona felhelyezése kevesebb pénzbe , és időbe telik, de vedd figyelembe, hogy lecsiszolják az ép egészséges fogadat, a felhelyezéséhez.
2012. márc. 7. 08:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Eddig is anyagi okokból nem lehetett fogszabályzóm...a kérdésre válaszolj, légyszíves.
2012. márc. 7. 08:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha meg van a fogad, és nem kellett kihúzni, mert olyan extrém módon előre áll, hogy nem lehet becsiszolni, akkor csak csiszolás után korona kerülhet rá. Ha viszont ki kellett húzni, elgondolkodhatsz az inplantátumon, vagy azon, hogy a mellette levő fogadat is lecsiszolja az orvos, és így 2 tagú hidat kell kifizetned.
2012. márc. 7. 09:03
 4/10 anonim ***** válasza:
a fogszabályozásolcsóbb mint egy korona,híd, vagy implantátum
2012. márc. 7. 09:13
 5/10 anonim ***** válasza:
46%
Fogszabályozás 60 ezertől kezdődik, egy inplantátum 120-tól, egy korona 20- 25 ezer-től. Akkor most miről beszélünk?
2012. márc. 7. 09:20
 6/10 anonim ***** válasza:
A fogszabályzás lenne a legjobb, ha semmi baja a fogadnak, csak csálé. Ezzel kár is vitatkozni. A csajok is ugrani fognak rád és nem csak utána, hanem alatta is. 3 korona ltalad írt áron 75e Ft, az implantátum meg végképp nem 2 fillér és az aztán az idegen anyag. A fogszabályzásnál minden marad anyaszült, egészséges, természetes, tökéletes harapásod is lesz. Tudsz kajálni, mosolyogni, csajozni, élni.
2012. márc. 7. 12:04
 7/10 A kérdező kommentje:
a kérdést olvassátok már el, azt kérdeztem, h kell e a koronán kivül más a fogamra, pl implantátum vagy váz vagy bármi, kösz
2012. márc. 7. 12:26
 8/10 anonim ***** válasza:
nagyon barátságtalan vagy, kérdező. mibajod? amúgy elvileg NEM kell implantátum, meg ilyenek, ha egészséges a fogad. szivesen.
2012. márc. 9. 12:38
 9/10 anonim ***** válasza:

a fene se tudja.Nem látom a fogsorod.

De azt a fogorvost sem értem aki hajlandó lenne egy egészséges fogat lecsiszolni (jelentősen, hiszen a korona beljebb/kijjebb kerül). Én nem is ismerek ilyet.

2012. márc. 9. 12:45
 10/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat akkor, de kicsit frusztráló, h fogszabályzó így meg úgy, annak minden hónapban van költsége, aktiválásért is fizetni kell, a levételért is, mivel 18 elmúltam sokkal drágább, és nincs rá pénzem, de én is szeretnék úgy mosolyogni, h ne tegyem a kezem a szám elé, illetve úgy beszélni, h ne azon idegeskedjek, h milyen csúnyák a fogaim.
2012. márc. 9. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!