A fogorvosi ellátás ingyenes, ha ahhoz megyek, akihez tartozom?
SZTK-ban rendelt fogorvosok ingyenesek ha fizetsz TB-t.
Viszont vannak fogászati munkák amikért ott is fizetni kell.
PL: ingyenes a fogtömés.De ha fehér tömést akarsz akkor fizetni kell érte.Ingyenes a foghúzás.De ha fogpótlást akarsz fizetni kell érte.Az ecsetelést nem tudom,mert fogalmam sincs mi az.
Egyébként ha bemész az SZTK-ba ott mindent elmondanak neked.
De én nem az SZTK-ba szeretnék menni, hanem ide a körzetihez, vagy hogy mondják ezt. :) Szóval kis faluban élek, e mellett van egy kis város, ahol utoljára pár éve voltam, akkor ingyenes volt az ellátás. SZTK a megyeszékhelyen van, ott még soha nem voltam.
Az ecsetelés csak annyi hogy a sav miatt érzékenyek a fogaim és bekenik valami cuccal őket.
Feltételezem hogy a körzeti nagyjából annyit takar min az SZTK rendelés.Vagyis TB kártyával lehet menni ingyenesen.A többi rá is ugyanúgy vonatkozik mint az SZTK-nál.
Az ecsetelés is ingyenes szerintem hiszen ez egyfajta fogkezelés.De egyszerűbb lenne,ha felhívnád a körzeti rendelőt,és megkérdezed.Elmondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!