Mi baja van a fogamnak?
Figyelt kérdés
Pár hete letört belőle a hátsó rész.
És most kb 7 napja, kezdett el fájni, eddig csak úgy fájt ha odatettem a nyelvemet, de akkor olyan szinten, hogy majd összeestem a fájdalomtól.
Az utóbbi pár napban pedig már alapból fáj, és ha a nyelvemet odateszem, vagy szívom, akkor színte megbírok őrülni.
Mi lehet a baja? Be lenne gyulladva?
Csak akkor megyek a fogorvoshoz ha tudom, hogy mire számíthatok.
2012. márc. 4. 15:39
1/6 anonim válasza:
Majd a fogorvos elmondja, mire számíthatsz.
2/6 anonim válasza:
ha már 1 hete fáj, miért nem voltál még orvosnál?
3/6 anonim válasza:
Gyökérkezelni fogja és ha sok tört le belőle, koronát tesz rá. Mitől félsz? Hogy letépik a fejed? Ezt érted azalatt, hogy mire számíthatsz?
4/6 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, azóta voltál-e már fogorvosnál... Ne játssz vele, én játszottam, és most rendszeresen járnom kell hogy rendbetegyék az összeset... Amúgy azt is meg tudod csinálni, hogy elmész, megmutatod neki, elmondja mi lesz, majd azt mondod, oké, akkor kérnél egy időpontot mert sietsz.
5/6 A kérdező kommentje:
Gyökérkezelték :)
2012. márc. 21. 18:11
6/6 anonim válasza:
Na, az szuper, gratulálok, akkor még simán menthető volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!