Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az, akinek szájszaga van érzi...

Az, akinek szájszaga van érzi magán?

Figyelt kérdés
úgyértem..beszéd közben érzi a saját szájszagát..vagy valami rossz ízt a szájában?

2012. márc. 3. 22:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem alapból nincs, de betegség idején előfordul, és akkor érzem, elég szörnyű. Szerintem akinek állandóan van, az nem érzi.
2012. márc. 3. 22:47
 2/8 anonim ***** válasza:
általában nem. talán akkor érzed meg, ha a kezed a szád elé rakod, és belelehelsz, majd beleszagolsz.
2012. márc. 3. 22:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Én nem a szagát érzem,hanem a belső állapotát a számnak,pl rég ettem ,ittam,tehát pállott,vagy hagymát ettem aznap..vagy ivászatnál érzem a pia ízét a számban és tudom h érződik a leheleten is. De amúgy ha fújom a levegőt és utána rögtön szagolok,érzem az aktuális "szagomat".
2012. márc. 3. 22:53
 4/8 A kérdező kommentje:
nem tudom eldönteni, hogy van-e szájszagom. Ott kezdeném, hogy elég régóta gennyezik a mandulám. egyáltalán nem fáj, és nem érzem kellemetlen szagúnak a számat, viszont az utóbbi két napban meghültem (fáj is a mandulám) és most érzem, hogy rossz a lehelletem. de amikor csak simán gennyezik néha, akkor nem érzek semmi kellemetlen szagot...a kérdésem az lenne, hogy lehet-e akkor is rossz szagú? (elvégre most érzem, hogy rossz szagú, de akkor nem érzek semmit..nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni miatta)
2012. márc. 3. 22:57
 5/8 A kérdező kommentje:
na, ezt szépen megfogalmaztam:))...neharagudjatok..szóljatok, ha nem érthető valami
2012. márc. 3. 22:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha gennyes a mandulád, ráadásul állandóan, akkor nem a szájszag miatt aggódnék, hanem hogy mikor lesz belőle mondjuk szívizomgyulladás vagy ilyesmi... Ezt kezeltetni kell, és akár van szájszagod, akár nincs, csak ez oldhatja meg a gondot.
2012. márc. 3. 22:58
 7/8 A kérdező kommentje:
voltam már orvosnál vele. kaptam is rá antibiotikumot,de nem szüntette meg. most propolisszal kezelem, remélem az segít..kivetetni nem igazán szeretném. megpróbálok mindent, hogy rendbehozzam.
2012. márc. 3. 23:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Vetesd ki!Nekem azota nincs bajom!Minél hamarább,annál konnyebben vészeled át.
2012. márc. 19. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!