Miért nem jön ki teljesen a bölcsesség fogam?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy kb már nyár óta jön a bölcsességfogam de csak még mindig félig jött elő, de pár napja észre vettem hogy az ínyemből oldalt mintha kibújna mit tegyek de azt is észre vettem hogy jön a másik is és a másikkal is ez lesz? Egyébként az elején egyáltalán nem is vettem észre hogy jön de már egyre jobban fáj tanácsaitokat szivesen fogadom előre is köszönöm.2012. márc. 3. 16:57
1/2 anonim válasza:
Van akinek 1 évet is igénybe vesz, hogy kibújjon a bölcsességfoga. Próbálj meg jól hátra nyúlni a fogkefével, és rendesen megtisztítani, az íny alatt is, mert az íny, és a fog közé beszorulhat az ételmaradék, és az szuvasodáshoz, vagy gyulladáshoz vezethet. /pericoronaritis/
2/2 anonim válasza:
nekem is most no
vegyel egy gyermekfogkefet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!