HELP! Mit csináljak? Ezt már nem birom elviselni!
Figyelt kérdés
2 fogam volt lyukas, az egyiket két héttel ezelőtt kifurta és ideiglenessel betömte a fogorvos. Ma kellett visszamenjek. Ez a selejt pedig nem azt folytatta és tömte be amit félbehagyott, hanem a másikat furta kis és betömte. Azóta is fáj, vizet sem birok inni, a fájdalom le sugárzik a nyakamba, egészen a fülemig + az egész állkapcsom is fáj. Nagy a fájdalomtűrésem, de ezt már nem bírom. :(2012. febr. 23. 18:11
1/6 anonim válasza:
szerintem keress egy másik fogdokit, aki normálisan befejezi...addig meg vegyél be egy erősebb fájdalomcsillapítót
2/6 A kérdező kommentje:
vettem be már több mint egy órája, de semmit nem használt. :S
2012. febr. 23. 18:38
3/6 anonim válasza:
Eddig is fájt? Miért nem szóltál a dokinak, hogy a másikkal is csináljon valamit, mert fáj? Ha mondtad neki mit szólt erre?
Nekem tömték egyszerre két fogamat is már, szóval ha nincs komolyabb baj, csak sima tömés, akkor nem értem, miért egyesével kezdett bele és miért ideiglenessel. Én is elmennék másik dokihoz. Valószínűleg gyökérkezelés lesz már a véged, mert jól begyulladt, ha ennyire fáj. HOLNAP menj vissza a dokihoz és soron kívül panaszold el neki, hogy azonnal kezdjen veled valamit. Ha nem teszi, akkor irány másik doki még aznap. Addig pedig erősebb fájdalomcsillapító és sok sok türelem. Ezen más nem segít.
4/6 anonim válasza:
Ha a gyógyszer nem segít, akkor próbálkozz természetes dolgokkal. Lehet pl borsmentateával öblögess, vagy keverj egy teáskanál sót egy pohár meleg vízbe, majd azzal öblögess legfeljebb fél percig, utána köpd ki. A só egyrészt letisztítja a fog környékét, másrészt csökkenti az íny duzzanatát.Arról is hallottam, hogy ha egy meleg kiáztatott teafiltert raksz a fájó fogadra, az is segít. Legjobb a fekete tea.
5/6 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem fájt az a fogam semennyire sem. De ő szerinte lyukas volt, és ezért fúrta ki, és tömte be. De nem azt folytatta amit 2 héttel ezelőtt félbe hagyott, hanem a másikat, ami egyáltalán nem fájt. Dél óta semmit nem ettem, nem bírok se enni, se inni sem mert annyira fáj hogy nem bírom. Már teljesen kábult vagyok a fájdalomtól. Már az is fáj ha kinyitom a szám.
2012. febr. 23. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!