Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogorvosomnak milyen ajándékot...

Fogorvosomnak milyen ajándékot adhatnék?

Figyelt kérdés
nem pénzre gondolok, mivel magánrendelőbe megyek, szóval alapból fizetek neki, de mégsem búcsúzhatok úgy tőle, hogy csokit, vagy bonbont adjak......
2012. febr. 22. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Kávét?Vagy jó minőségű teát?
2012. febr. 22. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Vannak szerintem olyan bonbonok, amik elég jó minőségűek ahhoz, hogy valóban elegáns, reprezentatív ajándéknak számítsanak. De ha neked ez kevés, a legtöbb üzletben vállaják azt is, hogy összeállítanak egy ajándékkosarat az igényeidnek megfelelően. Lehet benne ital, édesség, kávé, tea, amit akarsz.
2012. febr. 22. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Italt szoktak (attól függetlenül, hogy iszik-e az illető), virágcsokrot is - bár ez utóbbi nekem azért fura-, illetve a többi válaszadó ötletei is szuperek. Esetleg vehetsz egy szép művészeti albumot, vagy ha a rendelőjében még nincs, akkor akár egy díszkötéses vendégkönyvet is. Ez utóbbi, ha úgy adod át, hogy úgy gondoltad a betegek kedves sorai a legjobb reklámok és te szeretnéd kezdeni a sort, akkor kedves és személyes is. Szerintem egyébként egy szebb, minőségibb bonbont sem ciki adni, a fogorvosok is emberből vannak és imádnak nassolni, persze ha idegenkedsz tőle, akkor válassz mást.
2012. febr. 22. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem értelek. Pl. az autószerelődnek milyen ajándékot veszel?
2012. febr. 22. 22:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Az autószerelőnél nem érzed magad alapesetben feszengve, kiszolgáltatott helyzetben.
2013. okt. 3. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!