Fogíngyulladás akkor is létrejöhet, ha a fog gyökerei romlanak?
Figyelt kérdés
Az egyik fogamat 5ször kezeltettem és mégis megmaradt a fájdalom. Egy hete az a fog felett brutálisan begyulladt az ínem, kb 1cm-es gennyzacskó van rajta , az arcom is bedagadt és olyan fájdalommal járt, hogy semmilyen fájdalomcsillapító nem segített. A fogaimat naponta 2x-3x alaposan megmosom, emelett fogselymet használok, szóval lehetetlen, hogy a baktériumoktól gyulladt be. Akkor ennek a fognak nincs mentség, ki kell venni? Volt már valaki így?2012. febr. 22. 16:02
1/1 anonim válasza:
Valami baj van a fog gyökerénél, nekem is volt pukli egy fogamnál pár éve, kétszer műtötték és kaptam mindkétszer gyógyszert is, de harmadszorra is begyulladt és húzás lett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!