Szerdán megyek fogorvoshoz de nagyon félek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szerdán kell mennem.
De nagyon félek már egész nap rettegek a szerdától.
Nagyon félek a fogorvosoktól.
Tudtok segíteni,hogy hogyan küzdhetném le a félelmem? :(
15/L
2012. febr. 20. 21:06
1/8 anonim válasza:
Gondolj arra,hogy az orvos csak segít neked,nem akar rosszat tenni.Ne gondolj a fúrógépre,stb.-re. Tapasztalatból tudom, én is nagyon utálom őket ,de hidd el ez segít.
2/8 anonim válasza:
Dettó. Én szerdán megyek fogászatra. Habár csak mintavétel lesz, de attól is idegenkedem. Majd az lesz a para, ha a fogszabályzót rakják fel. :D
4/8 A kérdező kommentje:
Egyik fogamat húzni kell.(Már megkérdeztünk több orvost is)
2012. febr. 20. 21:21
5/8 anonim válasza:
én tegnap voltam (kedden 5 re)
nekem csak tömni kellett de attól még furtak
fájni nem fáj csak nagyon idegesítő
ha meg fáj akkor egy kis szurit(érzéstelenítő) adnak(inkább a szuri mint hogy szenvedjek)
nem kell félni :))
én is csak most voltam először (és asszem nem is fogok többet menni mert nagyon irritáló):D
+ um: csinos volt a doktornéni :P
16/F és vissza kell mennnem mert nem tudta befejezni mivel sürgős esete volt én is szerdán megyek
Ne félj :)
6/8 anonim válasza:
ja és ha egyedül mész a várakozási időt töltsd el v mivel ami segít hogy ne koncentrálj a dokira
pl: telózz XDDD
7/8 anonim válasza:
Én annyira féltem korábban a fogorvostól, hogy már napokkal előtte nem bírtam enni, meg hánytam reggelente az idegtől. Teljesen fölösleges a félelem és a hiszti. Kapni fogsz érzéstelenítőt, semmit nem fogsz érezni. Én szabályosan unni szoktam a kezeléseket, voltam már mindenfélén, soha egyik sem fájt, pedig húztak már, gyökérkezeltek... most épp egy szájsebészeti műtétre várok. Arra gondolj, hogy a fogorvos azért van, hogy szépek és épek legyenek a fogaid.
8/8 anonim válasza:
Ez a húzás pedig szolgáljon tanulságul arra, hogy soha ne akkor menj fogorvoshoz, mikor már ilyen súlyos a helyzet. Évente 2 kontroll és akkor csak max apró lyukakat talál, amit seperc alatt betöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!