Mit tegyek amíg nem tudok fogorvoshoz menni? Van 3 lyukas fogam, de még egyik sem fáj, de most az egyik alatt 3 napja fáj, lehet hogy huzatott kaptam a munkában lévő légkondi miatt, de ahogy jobban megnéztem mintha kezdene romlani és feketedni.
Mit tegyek és mit ne tegyek, hogy ne legyen rosszabb?
fogmosás gondolom nem árt neki...
mi az akadálya a fogorvosnak?
semmit nem tudsz tenni, amig be nem tömi addig romlani fog.
és inkább most menj el mert késöbb ugy jársz mint én hogy a gyökeréig feljukad. hát összesirtam magam a furásnál pedig bennem volt vagy 5 szuri.és azota is érzékeny. és az is marad. a fogmosás nyilván nem árt.de használni se fog.
de nem a lyukas fáj, hanem a lyukas alatt kezd egy másik fogam is romlani (szerintem) habár még nem látok rajta semmi különöst azonkívül hogy kicsit feketedik.
Na de Akkor irány a fogorvos...
akkor elmondom a szitut.(elsö vagyok)
észrevettem anno egy szürke foltot a fogam tövén. nem fájt meg semmi.kérdeztem a fogszabályzos dokit hogy ez mi, aszonta semmi csak elszinezödés.
rá egy évre kb volt a sulifogorvosos nap, ö meg mondta hogy tudok e rola hogy van egy lyukas fogam? mondom melyik.és az volt az amire aszonta a másik hogy elszinezödés.
elmentem betömetni és ez az emlitett idegig fellyukadt fog.több mint egy évig lyukadt a fogam és nem fájt. de a furás mint mondtam az pokoli volt. nem kell ahoz fájnia hogy nagy baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!