Mi a legjobb gyulladáscsökkentő?
Ma voltam fogdokinál, gyökérkezelésem van folyamatban, nagyon gennyes gyulladt a fogam környéke, a svédcsepp használhat rá? Adhattok még jó tippeket!
Lázas vagyok tőle, szerintem a fogam miatt gyulladt lehet már az arc és homloküregem is, mert fáj az egész fejem, és csurog hátra a váladék, pedig nem vagyok felfázva.
de jó, dalacin és kamilla is van itthon :)
már kaptam gyökérkezelő hatóanyagot, olyan mint a svédcsepp, kánforos aromája van, kissé mentolos.
most még ott is fáj az arcom, ahol eddig nem, mintha az injekciótól lenne izomlázam. Csak hőemelkedésem van 37:5 max, de mégis nagyon ráz ah ideg, lehet zsebláz is?
nekem nem tört benn semmit, igaz gyulladt volt, de nem volt rossz fog, csak letört, és gennyes sem volt, csak két injekció kellett mire használt, fáj a fejem, magas a vérnyomásom, ja és a kemény amire zat hittem fog darab az az állkapocs csont egy része,.... áuhhh
napok ótal ázas vagyok, foghúzás előtt is rázott a hideg,
még ilyen nem volt eddig... már reggel 38:2 volt, és lázcsillapító fájdalomcsillapító gyulladáscsökkentőt szedtem, attól csak bekábulok
éh gyomorral meg nem jó, de étvágyam meg nincs, csak szédelgek ... izomláz lehet attól is hogy kinyitottad a szád foghúzáskor pl, meg a szuritól is :)
hát kamilla az jó, meg a svéd csepp, a házi pálesz :)
hideg vizes borogatás, jegelés
jó erős rágó :)
Hé-hé! A Dalacin antibiotikum! Nem gyulladáscsökkentő! Amit otthon találtál, ne vedd be, vagy ha már bevetted irasd fel a dokival gyorsan, és amit ő ad, azt szedd be végig!
Nálam egyébként gyökérproblémánál csak az Aspirin segített, semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!