Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért van ez a kellemetlen...

Miért van ez a kellemetlen "fog"fájás?

Figyelt kérdés
Lassan 1éve van korona feltéve, 2középső metsző, 1oldalsó metsző és szemfog (4db) na és kb 2 hete a szájpadlásom és az innyemen kicsit szúrókás bizsergő érzést érzek van rajta egy kispúp is mintha megégettem volna de nem hiszem hogy ezért.Volt már valaki hasonló esetben vagy esetleg elgondolás hogy miért van ez? Nagyon kellemetlen.
2012. febr. 15. 22:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Cigizel?
2012. febr. 15. 22:53
 2/4 A kérdező kommentje:
nem
2012. febr. 15. 22:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor lehet allergia valamilyen anyagra (pl fogkrém), irritáló anyaggal való érintkezés, herpeszvírus, de valamilyen baktérium túlszaporodása is. Szerintem látogass el dokihoz hogy biztosra menj, esetleg vegyél valamilyen fertőtlenítő hatású szájvizet.
2012. febr. 15. 23:01
 4/4 A kérdező kommentje:
most alaposan megmostam majd átvizsgáltam, és az egyik "mű" középső metszőn találtam egy kis fekete pontot mint egy mákszem nem hiszem hogy köze van hozzá de fogalmam sincs mi az hisz mű nem lyukadhat ki mint a sajátom.
2012. febr. 15. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!