Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jósló fájás? Mensi szerű...

Jósló fájás? Mensi szerű görcsöm van, folyamatos. Nem erősödik, inkább kellemetlen.

Figyelt kérdés

34+3napos vagyok. Korainak tartom.

A babám izeg-mozog nagyon intezív.

Volt már ilyenem, de elmúlt,most azonban már 1,5órája tart.Keményedést nem érzek.

Derekam nem fáj, semmi mást nem érzek.

Kérlek ne a dokit javasoljátok, mert már 20 embert végighívtam a kicsi mellé(vele nem volt ilyen)de senki nem vállalta.

Apa külföldön, így remélem holnapig kibírom.

Szerintetek?

2010. aug. 24. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:

hát nem tudom,de én is érzek ilyet már egy ideje...mondjuk 32 hetes korom óta...

34+4 hetes kismama

2010. aug. 24. 10:35
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem ne izgulj, ha nem erősödik a görcs, nem keményedik a hasad, akkor tuti nincs semmi gond, csak készül a szervezeted a szülésre.Nekem pont tegnap volt ilyen...mindjárt megjön érzésnél erősebb, görcsnek azért nem nevezném.Aztán elmúlt...pedig még csak 31+4 hetes vagyok.De tök olyan érzés volt, mintha úgymond rendeződnének a csontjaim, főleg a medencecsontom, készülődne a szülésre.
2010. aug. 24. 10:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem múltkor egész éjszaka mensi szerű fájásaim voltak. Nem is tudtam tőle aludni. De reggelre elmúlt, aztán délután ismét visszajött. Viszont semmi mást nem érzek, nincs más panaszom és nekem is csak kellemetlen dolog, de nem fáj. Ahogy olvasgattam ez előfordulhat, és csak készül a szervezet. Szóval van még időnk szerintem.

34 heteske

2010. aug. 24. 11:51
 4/4 anonim ***** válasza:
35+4 napos vagyok, én is ugyanígy voltam/vagyok vele, szerintem is csak a szervezet készül a nagy napra. Nekem azt mondták, addig ne izguljak, míg tudok a párom viccein nevetni, mert ha már nem, azok az igazi fájások. Ez még csak "ráhangolódás", de jól írtad, elég kellemetlen. Minden percben azt figyelem ilyenkor, hogy erősödik vagy nem. De általában egy jó zuhany és egy kis pihi csillapít rajta.
2010. aug. 24. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!