Mennyivel olcsóbb egy körzeti fogdokinál a tömés, mint egy maszeknál?
Csak mert maszekhoz jelentkeztem be, apám dicsérte, de kb 20 éve volt nála, akkor olcsó volt még minden.
de két éve másnál volt 8 ezer egy tömés, de ki tudja mennyire egyformák az árak, és azóta mennyit drágulhatott egy helyen. Van aki azt mnodja 13 ezer is lehet vagy több, félek elmenni, lehet inkább körzetihez kéne?
nos akihez bejelentkeztem még nem voltam nála, azért nem hinném hogy nála sokan lennének, mert nem a belvárosban van. Viszont apám az dicséri. De félek hogy sokkal drágább mnit a körzeti, eddig nekem majdnem mindegyik elrontott valamit, tehát nem hinném hogy a másik rosszabb lenne, inkább anyagilag érdekel a dolog.
A körzeti doki nem volt jó, de már meghalt, és más van helyette.
Körzetinél INGYENES!
Egy részét a TB támogatja egy részét pedig a polgármesteri hivatal!
Ingyenes az esztétikus fehértömés is és az amalgám is!
NE HAGYD MAGAD LEHUZNI! EZ ALANYI JOGON JÁR!!
A FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ IS INGYENES A HARMADIK INJEKCIOÉRT KELL CSAK FIZETNI!
HA PÉNZT KÉR A KÖRZETI AKKOR KÉRJÉL RÓLA SZÁMLÁT! HA NEM TUD ADNI NE FIZESS!! HA PEDIG ELKŰLD ÉS NEM LÁT EL AKKOR JELENTSD FEL A KAMARÁNÁL! ENNYI!!
nekem sosem csináltai ngyen ak örzeti, hol a foghúzás volt ingyenes és a fdogmegtartó kezelés nem, hol pedig fprdítva, max olcsóbb volt, régen, igaz az jó pár éve volt, az amalhámért fizettem 4000 et, az akril meg két ezerrel több volt.
Hiába van tb kártya. a maszek dokinál meg igyis ugyis meg kell fizetni, csak az nem fizet aki diák és a sulidokihoz megy. Asszem még a műtétek ingyenesek ilyenkor a szájsebészeten, de ha valami extra kívánságod van mnit fogfehérítés, meg luxus fogszabályzás, fogkőlevétel akkor tuti fizetni kell valamennyit.
42 ezer volt egyetlen fogam, igaz gyökérkezelés is volt, mert elhalt, és gennyezett, előbb a gyulladást kezelte ésk ipucolta, majd kiölte am aradék ideget, és fog felépítés, plusz speciűlisan bemérte van e rajt repedés valahol, és ötödik alkalommal befejezte a fogamat, savas anyaggal kezelte és fertőtlenítette, volt hogy lánggal szilárdította meg az anyxagot, meg merevítő zsalut is feszített rá utolsó alkalommal, bár az nem tudom mire volt jó, meg hajszárítóval szárítgatta a foggyantát, valami speckó fog ragasztót is kaptam, ami romlás ellen van. Aztán fogkövet is lecsiszolta, mert éreztem h a fognyaknál enyhén csiszol valamit, majd vérzett az íny enyhén. Három gyökere volt a fogamnak nem is négy.
Igaz három hónap alatt fizettem ki ezt az összeget. Fehér tömés az szép, rmeélem nem fog félbetörni a fogam a kezelés után, mnit leőző fogdokinál.
Sima tömés 12 ezer, de gondolom ebbe benne van az anyag ára is, mai a fog betegség nagyságától is függ, meg am unkaköltség. Renegteget fizettek azért, hogy beszerezzék a modern eszközöket.
Azért ak örzeti hanyagabb mnukát végez, az sztk még egy érzés telenítőt sem tud beadni.
Akkor inkább többet fizetek, mnithogy szar munkáért fizessek kaár többször is.
Fél évente egy két fogamat apránként megcsináltatom, csak tömni kell, meg fogkövet leszedni.
A többi nem lesz ilyen drága, de két éve ak örzetim, úgy hogy persze már nem ovltam diák, úgy 13 ezerért csinálta ugyanezt a múveletet, csak ő repedt fogamat nem vedte észre, és le is tört utána, meg nem öltek i rendesen az ideget, ahogy éreztem. Szóval azért nem mnidegy. Teljesen más anyaggal dolgoznak, csak amalgánnal meg akrillal, ez a doki meg foggyantát is használ, és más anyagokat is, még azt is kiválasztotta hogy az én fogszínemhez milyen tipusu árnyalat illik.
Meg olcsóbbért beszámította a fogröntgent, mert ennél a dokinál helyben van a röntgen, mivel az otthonuk egy része van átalakítva rendelővé, van ott váró rész, mosdót is használhatjuk. Apunak 25 évvel ezelőtt ő casinált fog pótlást, plusz koronát. Még külföldiek is járnak hozzá.
A fúrója sem oylan hangosan szól, mnit a többi dokinál. A gyógynövényes oldatnak meg olyan jó illata volt, hogy a flúor szagát nem is éreztem.
Sima foghúzás 6 ezer forint, bár régen a fogmegtartó kezelés volt ingyen, későbbk örzetinél meg a foghúzás volt ingyen. Másik doki foghúzásnál megsértette am ásik fogamat, maiatt lett rossz, és zat sem vette észre, hogy benn törte a gyökeret.
Ez a doki mnident észrevesz, és beteg fogra nem dolgoz rá semmit, amig rendesen nem lett kezelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!