Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül ma egy fog tömése?

Mennyibe kerül ma egy fog tömése?

Figyelt kérdés

Ugyanannyiba kerül egy sima tömés, mint egy tömés csere? (pl amalgánról akrilra, plusz a fog sérült részének kicsiszolása) és ha helyben röntgenezik, akkor mennyi pélzt számolnak fel pluszba?

És van olyan fogkrém, vagy bármi, amitől a fogkő leoldódik, a száj ph értéke kevésbé lesz savas, és a vitaminhiányt is pótolja, amitől kevésbé romlanának a fogak?

Mennyire stabil és tartós egy akril tömés? És tényleg egészségesebb az amalgánnál?

Maszek és maszek dokik között mennyi különbség van árban, hasonló összegeket szoktak elkérni?

2009. jún. 3. 23:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem maszek dokinál 13-17 ezer forint között volt egy tömés attól függően, hogy mekkora a lyuk, konkrétan a fognak egy felületét, két felületét vagy három felületét foglalja el.
2009. jún. 3. 23:15
 2/6 A kérdező kommentje:
egy felület, de van benne tömés már, csak ki van lazulva, és mellette kis lyuk van. Másik maszek dokinál tavaly előtt 6-7 ezer volt, de az amalgán volt.
2009. jún. 3. 23:28
 3/6 anonim ***** válasza:
nagyon változó az ár.. általában az amalgám csere esztétikusra annyiba kerül mint egy tömés esztétikussal, ahová én járok ott lyukmérettől függően 8-14 ezer Ft. de láttam már olyat h 7 e Ft az összes de olyan is van, h 11-26 e Ft-ig. szóval ez a pénztárcádtól függ
2009. jún. 3. 23:59
 4/6 A kérdező kommentje:

szal ha nem tudok annyit fizetni akkor elenged pár ezret?

nem sima csere lenne, mert lyukas is, meg lötyög is a tömés, de amugyis akrilra cseréltem volna

kis lyuk, de eléggé fáj és nem felületi elszineződés, hanem kis lyukacska mélyedés

ki tudja belül mennyire tág a lyuk a tömés alatt

2009. jún. 4. 00:31
 5/6 anonim ***** válasza:
hát azt nem tudom, hogy elenged-e pár ezret... ha jóba vagytok akkorigen. az én fogdokim tök aranyos, volt, hogy nem kevesebbet vittem és nem zavarta és később sem kérte soha, csak amikor mondtam neki, mondta hogy jó:)
2009. jún. 4. 01:03
 6/6 A kérdező kommentje:

szal attól h nem körzeti még nem tuti hogy többet kér?

és a körzeti általában olcsóbb? Vagy elkérhet annyit mnit más, mondjuk 15 ezret egy tömésért? én azt sokallom, tavaly előtt a gyökérkezelés meg fog felépítés ovlt annyi, és akkor sem körzetinél voltam, csak egy másik dokinál, sajna már nem vagyok diák :(

2009. jún. 4. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!