Tompán fáj az ínyem? Menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Egy hete fájt a fogam, mire tegnap délután elmentem fogorvoshoz és kihúzta. Nagyon fájt utána, de vettem be fájdalomcsillapítót. Most kicsit lüktet az ínyem. Nem zavaró különösebben, de nyugtalanít, mert ma már ettem rendes ételt is, persze vigyázva hogy ne kerüljön bele semmi a fog helyébe. Lehet, hogy mégis belemehetett valami? Vagy nem gyógyul rendesen? Esetleg gyulladás? Normális, hogy még egy nap után is lüktet egy kicsit vagy menjek vele orvoshoz?2012. febr. 12. 18:49
1/1 anonim válasza:
Normális,húzódik össze az ínyed,még néhány napig fájdalmat érzel az tuti.Én kamillás vízzel öblítettem,de nagyon óvatosan kajálás után,mert a vérdugónak nem szabad kicsúsznia :(
Jobbulást és,ha piros körülötte az íny,dokihoz menj vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!