Nagyon fáj a foghúzás? Az érzéstelenítő injekció előtt is érzéstelenít?
Figyelt kérdés
Nagyon alacsony a fájdalomküszöböm. Letört fogat hogy húz ki? Ha kihúzzák a fogat, akkor a helyével mi lesz? Begyógyul?
Bocs a sok kérdésért, de teljesen kétségbe vagyok esve.
2012. febr. 7. 13:17
11/13 anonim válasza:
Ez természetesen egyén égy orvosfüggő.Egy jó fogorvos az injekciót is úgy tudja be adni,hogy nem is érzed.Én tegnapelőtt voltam fogorvoshoz és nagyon féltem mert volt már tapasztalatom benne.Viszont az injekciót sem éreztem és a húzást sem,csupán a recsegést és 3 mp alatt kint volt. :))
12/13 anonim válasza:
A foghuzás érzéstelenitővel sem fáj olyan nagyon főleg ha már be vagy gyulladva. Én a saját kezemmel huztam a fogam ki és nem vészes. Elötte ha iszol egy kis tekilát vagy wiskyit meg se érzed.
13/13 anonim válasza:
Én tegnap voltam, nagyon féltem én is mivel első alkalom volt, de egyáltalán nem fájt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!