Gyulladt fog kihúzása mennyire fáj? (ami félig le van
törve). Hogy fogja kihúzni?
Figyelt kérdés
Hogy fogja kihúzni, mit fog csinálni az orvos?
A szuritól is nagyon félek. :(
2012. jan. 30. 18:51
1/7 anonim válasza:
gyulladt fogat nem húzatnék ki.Egy jó fogorvos nem is húzza ki,hanem antibiotikumot ad,és előbb a gyulladást kezeli.
Sajnos előfordul,hogy húznak.Én is jártam így. Az ellenségemnek sem kívánom.Ugyanis ha be van gyulladva a fogad,akkor adhatnak 10 érzéstelenítőt is,semmit nem fog hatni..A gyulladás miatt az érzéstelenítés semmit nem ér.Bizony a foghúzás is baromira fáj.Azt hogy félig le van törve,az nem gond.Egy jó fogorvos simán kihúzza a letört fogat is.
Ha teheted akkor inkább kérj előbb gyulladáscsökkentőt,kezeld ki a fogad,és utána húzasd.Így nem fog fájni..Gyulladtan igen fájdalmas élményben lesz részed.
2012. jan. 30. 18:58
2/7 anonim válasza:
Ha be van gyulladva és normális a doki akkor nem húzza ki hanem felír gyulladáscsökkentőt és ha meggyógyult akkor húzza csak ki.Ha most kihúzná akkor nagyon fájna olyan mintha nem is adna érzéstelenítőt.
2012. jan. 30. 18:59
3/7 A kérdező kommentje:
Már beszedtem több mint egy doboz gyulladás csökkentőt. (amit az orvos írt fel)
És szerdán kell, hogy vissza menjek. :(
2012. jan. 30. 19:11
4/7 anonim válasza:
Attól függ mennyire jó az orvos, nekem volt olyan hogy az érzéstelenítő adása nagyon fájt, de észre sem vettem amikor kihúzta a fogam. Szóval nem kell félni, ha ügyes az orvos pillanatok alatt túl is leszel rajta.
2012. jan. 30. 19:21
5/7 anonim válasza:
Gyulladt fog kihúzása egyenlő egy kínzással,pedig nekem csak kicsit volt begyulladva...!!!Inkább várj míg teljesen rendbe jön!
2012. jan. 30. 21:33
6/7 anonim válasza:
Tényleg nagyon fáj,de csak nagyon rövid ideig.Utána sokkal jobb lesz.Nekem egyszer a fülem is fájt úgy be volt gyulladva a fogam,pedig kaptam én is antibiotikumot rá.Semmit nem használt.Szóval bátorság!
2012. jan. 31. 14:05
7/7 Szim44 válasza:
Koszi a valaszokat nekem is ugyanez a bajom.csak nekem a fulem is nagyon faj 😢
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!