1 hét múlva leveszik a fogszabályzóm. Nem fognak visszaállni a fogaim az eredetibe, vagy nem fognak szétcsúszni, kilazulni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 11:37
1/5 anonim válasza:
Szia! A lényeg hogy használd az éjszakait bármilyen kellemetlen is különben visszafognak állni majdnem teljesen!
2/5 anonim válasza:
A fiam csak éjszakait használt, meg napközben néhány órát, az orvos előírása szerint. Azóta sem álltak vissza a fogai, nagyon szépek neki, pedig már sok év elmúlt.
3/5 anonim válasza:
szia!
Nekem amikor levették a középsö négyre kaptam belülre huzalt vagy nem tudom mit hogy ne mozduljon,meg az éjszakait hordanod kell,de nem amugy.
4/5 A kérdező kommentje:
nekem nincse éjszakai fogszabályzóm!!!!
2009. jún. 1. 14:10
5/5 anonim válasza:
Majd lesz. Ha visszamész és leszedik, akkor kapsz olyat. Nem nagy szám és csak éjszakára kell hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!