Lehet fogszabályzóm így vagy egyáltalán szükséges?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy nem tudom lehet-e a fogszabályzóval ilyent csinálni, hogy ha az alsó állkapcsom (és vele együtt a fogaim is) előrébb van mint a fölső. Ha fogszabályzóm lenne akkor az segítene a problémámon? Igazából csak egy olyan fogam van ami rosszul nőtt. Viszont egyszer valaki azt mondta hogy nem lehet fogszabályzóm mert van tejfogam.Ha igen akkor kell-e a fogorvosomtól beutaló? Mennyibe kerülne a fogszabályzó? A fölső fogsoromra is kell fogszabályzó (a fölsővel szerintem nincs gond:D)? 17 és fél évesen ilyenre szánom rá magam. Na szép. :S2010. jún. 9. 20:57
1/2 anonim válasza:
Szia! Az állandó fogszabályzó csodákra képes! Az állkapcsodban a csontot átformálni, a harapásodat beállítani, szóval minden lehetséges vele! Peches vagy, mert te valószínűleg ki fogsz csúszni a TB támogatott sávból, ugyanis 18 éves korig kapsz rá 80% kedvezményt. Én egy évet vártam rá, most vagyok 16.
A tejfog miatt ne aggódj, ha nincs alatta állandó fog csíra, akkor csak kihúzza a vele párhuzamosan lévő másik fogad /ha nem frontfogak, szóval őrlők./ Sok sikert!:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Neked mennyibe került a fogsz.?
2010. jún. 10. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!