Mit csináljak ha valami beszorult a fogaim közzé és sehogy se tudom kiszedni?
Figyelt kérdés
nagyon zavar2012. jan. 30. 13:15
1/8 anonim válasza:
Mondjuk használj fogselymet, annak hozzá kellene tartozni, a napi fogápoláshoz.
3/8 anonim válasza:
Igen, fogselyem. Írjam le, hogy mi az és mire való?
4/8 Antimod válasza:
Ilyenkor bemegyek a fürdőszobába, megnézem tükörben, és kirángatom. Más megoldást nem tudok.
Üdv!
Leftlegged Player :)
5/8 anonim válasza:
Próbáltatok már fogselyemmel kihalászni a popcornnak annak a részét, ami kemény és beleáll két fogad közt az ínyedbe? XD Hát nem különösebben megy... :D Én 3 napig szenvedtem, míg azt kioperáltam onnan. De bármi más, ami csak úgy közéragad, az fogselyemmel simán kijön.
6/8 A kérdező kommentje:
nekem egyszer több mint 3 hétig volt a popcorn kemény része az ínyem alatt
2012. jan. 30. 18:43
7/8 csatrad válasza:
A legegyszerübb ha almát eszel. És totál told bele a fogadat. Az mindent kiszed még a fogadat is ha nem vigyáztál rá addig.
Vagy menj el fogdokihoz, annak van mindenféle kütyüje amivel kiszedi.
Én nem is mosom a fogamat mielőtt dokihoz megyek. Van maszkja úgyhogy szarik rá mien büdös a szád, meg van pici vizispréje meg hasonlója az meg úgy kipucolja azt a részt ami kell neki, mintha világ életemben ápoltam volna.
8/8 anonim válasza:
Előző - Amire te gondoltál az az ultrahangos fogkő leszedéséhez használt eszköz, azért érezted úgy, mintha egész életedben ápoltad volna, mert leszedte a több éve képződő fogkövedet, amit a fogápolásod hiányának köszönhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!