Hogy lehet úgy kiszedni a foggyökeret hogy a tetejéből nem látszik semmi?
Figyelt kérdés
1 éve már volt kezelve de akkor még a fognak a fele meg volt, ki lett idegelve, de most nincs már meg a fél fog se de a gyökér még mindég benne van.2011. dec. 10. 16:18
2/8 A kérdező kommentje:
De ha az inny is be nőtte egy nagyon kicsit, egyébként így jobban fáj vagy hosszabb ideig tart mint normális esetben?
2011. dec. 10. 16:40
3/8 anonim válasza:
Nekem ripsz-ropsz kiszedték, szintén gyökérkezelt volt és 1 év után letört, ha így nem megy, akkor vévés. Persze manapság mér meg is lehet menteni, ha nincs gyulladásban, csapot tesznek a gyökérbe és felépítik a fogat, majd koronát húznak rá.
4/8 A kérdező kommentje:
Meg kérdezhetem mi az a vévés, ne haragudj a kérdésekért, nem vagyok meg ijedve a fájdalomtól de szerettem tudni mi is a helyzet.Egyébként a korona volt nálam is a terv de majd csak januárban mert megy el a fogorvos téli szünetre és már csak hétfő és keddi napokon rendelnek, így most szeretnék túl lenni rajta.
2011. dec. 10. 16:52
5/8 anonim válasza:
Nekem még nem véstek, ki tudták szedni a fogam anélkül, hátha neked is sikerül, inkább ne nézz utána, mert rémmeséket mondanak és lehet, hogy a fele sem igaz.
6/8 A kérdező kommentje:
Muszáj volt utána néznem, hát írnak róla elég sok mindent, jövő héten elmegyek, majd lesz valami, köszi szépen a válaszokat.
2011. dec. 10. 17:15
7/8 anonim válasza:
Nekem az összel leesett a korona,2 lyukas foggyöker mar alig latszott,eszre sem vettem,mar kihuzta a gyökereket.A fogorvosoknak,ez nem gond.
8/8 anonim válasza:
Manapság már csak nagyon ritkán "vésnek".
Simán ki tudja szedni emelővel a gyökeret, ne izgulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!