Létezik olyan szerintetek, hogy a bölcsességfogaim okozzák a nyakpanaszaimat?
Reflexológusnál jártam, és ő azt mondta, hogy a lassan 3 éves nyak-nyakszirt fájásom, a bölcsesség fogam miatt van... Szerintetek igazat mondhat.?!
Azóta már kb. 10 orvosnál jártam, és senki nem tudott segíteni rajtam... lehet mégis a reflexológusnak volt igaza? :)
Fogorvosnál jártál?
Esetleg a rossz tartás?
jártam, kb. egy éve, de azt mondta, hogy ráér még kihúzni...
voltam MR vizsgálaton is.. semmi rosszat nem mutatott ki..
úgyhogy nem tudom... nyakfájásból indult az egész, de inkább már a nyakszirtem fáj :(
Ha tíz orvos nem talált semmit, akkor csak a reflexológusnak lehetett igaza... Gondolom a talpadon tapogatta ki. :)
A bölcsességfog persze kisugározhat, meg okozhat panaszokat, de inkább az állkapocsnál. Ha a fogaid nem fájnak, ha nincs semmi kellemetlen érzés velük, ha egyenesen állnak, ha az állkapcsod zavartalanul mozog, akkor felesleges bevállalni egy bölcsességfog műtétet.
Tudom hogy későn írok, de hátha még aktuális...
Most vettem észre hogy kinőtt két bölcsességfogam félig (de tök hirtelen, és úgy, hogy nem is éreztem semmit a számban :D) aztán rájöttem hogy 3 napja fáj a nyakam... Szerintem tuti emiatt lehet, angol oldalakon írnak róla hogy lehet összefüggés a kettő között.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!