Hogy lehet fogselyemmel az íny alá is hatolni és ott is kitisztítani a lepedéket?
Ez a video jól szemlélteti a helyes használatot:
http://www.youtube.com/watch?v=XrZFl5q1U2c
Utána végezz öblítést szájvízzel, fertőtlenítő hatású, így elpusztítja a szájban található vírusokat és baktériumokat.
Második válaszadó köszönöm. El sem tudtam képzelni, hogyan történik, amikor olvastam róla. Tehát nem totálisan megy a fogselyem az íny alá, hanem csak a fogközök irányában.
Próbálom összeszedni a helyes fogápolás, szájhigiénia mikéntjét. Még nem világos minden. Sajnos csak későn, vagy majdnem későn derült ki, hogy nem elég a szimpla fogmosás.
Úgy látszik mégsem vagyok elmebeteg, sem nem a hiányos biológiai ismereteimről tanúskodik a kérdésem.
Elfogadom a kommented, ha fogászathoz közeli területen dolgozol, de ha nem...
Láttad a videót?
Ez így van, a fogselyem használatakor a fogak között végzel tisztítást, illetve a selyem becsusszan egy kicsit a fog és az íny találkozásához is (ahogyan a linkelt videóm is mutatja).
És a kérdezőnek: szerintem olyat válassz, ami viaszos réteggel van bevonva, mert könnyebb használni, én Oral-B-t szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!