Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért van ez hogy romlik a fogam?

Miért van ez hogy romlik a fogam?

Figyelt kérdés

Minden nap este megmosom a fogam, és miért van hogy még is "rosszak" ? 12 éves lány vagyok.... eddig mindig szépen mostam a fogam és jók is voltak (maradandófogak). és nem rég vettem észre , hogy barnásodik... vagy hát hogy kezd rossz lenni ez miért van?

Pont máma voltunk az osztállyal fogorvosnál, s elfelejtettem megkérdezni.. :) És a tömés az fáj ? a válaszokat előre is köszii :) !!!

2012. jan. 20. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Sok cukros étel tönkreteszi. Az hogy este megmosod a fogad, lófaszt sem ér, mert minden étkezés után meg kellene mosni. Jó tipp, ha minden étkezés után vízzel kiöblögeted a szádat, így kiüríted a fogak közé beszoruló/rothadásnak induló táplálékot. Használj fogselymet, mert a fogszuvasodás a fogközökből indul! Reggel is moss fogat, de reggeli után. A tömés nem fáj, kapsz egy injekciót és nem is érzel semmit!
2012. jan. 21. 17:03
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. jan. 22. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Genetika. Ismerek olyat, aki viszont csak héba-hóba mossa, mégse volt még soha életében lyukas foga, pedig ő már felnőtt.
2012. jan. 22. 21:16
 4/6 A kérdező kommentje:
:O :O Azta ...
2012. jan. 25. 19:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez egy betegség nézesd meg orvossal.
2012. febr. 3. 05:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Betegség... -.-"
2012. febr. 3. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!