Volt akinek állandó fogszabályzás után vissza álltak a fogai?
Köszi a választ.Sajnálom, hogy így jártál én is Szegedi vagyok és sajnos már itt borzalmas árak vannak a fém kb.230-280 ezer az átlátszó brekettes ilyen zafiros vagy porcelán az meg kb.200-280 ezerig van:(((((Van ahol az állítás 10 ezer de van ahol 5 ezer.
Én 30 leszek és nekem is már gyerek koromba kellett volna csak nem akartam nekem is szépek a fogaim csak előre állnak és kifordult a szemfogam nem tudom miért talán azért mert ahogy kinőtt a bölcsesség fogam csinálta a helyet magának.
A fém fogszabi az kb.130-180 ezerig van.
És gondolom majd még éjszakait is kell hordanom az is majd 100 ezer lesz.
SZóval nem lesz egy olcsó mulatság ja és asszem azt is mondták, hogy alulra is kell fogszabályzó mert ha nem raknának fel akkor a felső fogsorom újra vissza állhat hát nem tudom igaz e na mindegy.Én is attól félek hogy szépen vissza húzzák a fogam meg minden aztán újra előre fog állni.(
Köszönöm.
Igen azt én is hallottam, hogy volt akinek felnőtt fejjel volt állandó fogszabija majd éjszakai és utána elkezdtek mozogni a fogai.Állítólag már nem nagyon jó ilyenkor kimozgatni Őket a helyükről:(Hát azért ha belegondolunk lehet benne valami:((((Bár ettől még nem mondtam le róla:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!