Hogy lehet az, hogy fáj a gyökérkezelt fogam?
Nagyon sokat dolgozott az orvosom ezzel a foggal. Először gyökérkezelte (ez volt január elején), aztán eltörött (ez kb három-négy hónapja), újratömte sokszor, mert magától kiesett a tömés. Most még tart a legutóbbi tömés. Néha érzem, hogy nagyon tompán, nagyon enyhén fáj. Hogy lehet ez? Bízom az orvosban, szerintem teljesen eltávolította az idegeket (hétfőn voltam nála más panasszal, akkor átnézte az összes fogamat, de nem talált gondot). Ha megkocogtatom körömmel, akkor nagyon érzékeny. Normális ez? Azt hittem, hogy semmit nem kéne érezni a gyökérkezelt foggal.
A másik gond, hogy két hét múlva repülni fogok, és félek hogy a nyomásváltozás miatt probléma lesz. A fogorvosomhoz ha nem muszáj nem akarok visszamenni, mert kb. kétheti vendég vagyok nála, ráadásul azt mondta ha még egyszer probléma lesz ezzel a foggal, akkor korona kell rá, ami egyrészt két hét alatt nem készül el, másrészt nincs rá pénzem. Mit gondoltok?
Nekem sosem fájtak a fogaim repüléskor, pedig lyukas foggal is repültem már.
Melyik ez a gyökérkezelt fogad? Hátsó? Mert azokból nagyon nehéz kiszedni az idegeket, sokszor nem is sikerül és húzni kell. Én úgy tudtam, hogy a gyökérkezelt fogakra mindig tesznek koronát, mert ugye az a fog "halott" és előbb-utóbb elkezd szürkülni és tönkremenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!